KOMŠIJA MI JE SILOVAO MAJKU (83), DVA SATA SE IŽIVLJAVAO NAD NJOM, A ONDA JE UMRLA! Jeziva ispovest srpskog oficira sa Kosova

- Komšija V. S. (30) iz Belog Polja kod Peći silovao mi je majku pre tri godine u našoj porodičnoj kući na KiM. Dva sata se zverski iživljavao nad njom, a od šoka, stresa i tuge mučenica je kasnije umrla - tvrdi M. J. potpukovnik Vojske Srbije u penziji i ratni veteran

  • 12

Komšija V. S. (30) iz Belog Polja kod Peći silovao mi je majku pre tri godine u našoj porodičnoj kući na KiM. Dva sata se zverski iživljavao nad njom, a od šoka, stresa i tuge mučenica je kasnije umrla, ovim rečima počeo je svoju ispovest za Informer potpukovnik Vojske Srbije u penziji i ratni veteran M. J.

On za ovaj list tvrdi da je napadač osuđen u sudu u Prištini na godinu dana zatvora, ali je krajem novembra, kada je trebao da ode na izdržavanje kazne pobegao u Beograd i kako kaže M. J. napadač koji mu je silovao majku sada slobodno šeta gradom.

M. J. kaže da mu je majka silovana 20. i 21. avgusta 2012. godine, a napasnik je preko terase upao u njihovu porodičnui kuću.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

- Majka ga je molila da je ostavi na miru, rekla mu je i da je bolesna i da ima rak na genitalijama ne bi li ga odvratila, ali ga ništa nije zaustavilo. V. S. joj je zapušio usta i silovao je - tvrdi on.

- Moja majka je bila stara i nije bila bolesna, do te noći. Onda se zauvek promenila... Išla je od lekara do lekara i na kraju je umrla nepune dve godine kasnije. Pred smrt mi je rekla da ne želi osvetu i zlo tom mladiću, ali da bi svakako trebalo da bude u zatvoru, da ne bi to uradio nekoj drugoj ženi - kaže potpukovnik u penziji.

(Telegraf.rs / Izvor: informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.N

    31. decembar 2015 | 10:34

    Jadna gospodja. Uvedite neke sluzbe protiv silovanja stvarno je dosta viseee svaki dan iste vesti.

  • ja

    31. decembar 2015 | 12:35

    A gde su sada oni koji kazu kad je neka zena silovana, sama je to trazila, nece on dok kuja ne mrdne repom, pa kako se oblaci, sta je tamo trazila, da se nije tako oblacila ili ponasala ne bi se to desilo.Za silovanje nema opravdanje, nisu zrtve krivi nego monstrumi.

  • ana

    1. januar 2016 | 00:36

    Hoćemo sliku siledzije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA