HTELI KRVAVU NOVU GODINU: Napad u Minhenu planirali DŽIHADISTI, sedam osumnjičenih!

- Podatke koje su dobile nemačke vlasti ukazaju na pretnju samoubilačkim napadom - izjavio je rano jutros načelnik policije u Minhenu Hubertus Andre i dodao da postoji grupa od pet do sedam osumnjičenih

  • 5

Džihadisti iz Islamske države osumnjičeni su za planiranje samoubilačkog napada za doček Nove godine u Minhenu, saopštile su danas nemačke vlasti.

NEMCI U STRAHU: Policija upozorila na mogući napad u Minhenu!

- Podatke koje su dobile nemačke vlasti ukazaju na pretnju samoubilačkim napadom - izjavio je rano jutros načelnik policije u Minhenu Hubertus Andre i dodao da postoji grupa od pet do sedam osumnjičenih, ali nije naveo da li je bilo hapšenja tokom noći.

Prema informacijama koje su dobile vlasti, napad je bio planiran 31.12. u ponoć na železničkoj stanici u Minhenu.

Policija u Minhenu upozorila je sinoć građane da izbegavaju glavnu železničku stanicu i stanicu Pasing zbog "ozbiljne" pretnje od terorističkog napada.

Policajci koji su bili slobodni za novogodišnje veče angažovani su na pretrazi stanica, ali do sada nisu našli ništa sumnjivo.

Policija je zatražila od građana da izbegavaju gužve, javni saobraćaj i železničke stanice.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Victoria

    1. januar 2016 | 10:42

    Sta sprecava bombasa samoubicu da se detonira? On ne mari za svoj zivot, pa se malo tu moze nesto spreciti ako postoji namera.

  • Miro bog.

    1. januar 2016 | 11:56

    PO ČEMUSE NEMCI ILI NATO PAKT RAZLIKUJU ISLAMSKE

  • Miro bog.

    1. januar 2016 | 12:20

    NISAM ZAVRŠIO KOMENTAR.ZAŠTO SE BOJE NEMCI I SVE ČLANICE NATO PAKTA? PA ONISU NAJVEĆI ZLOČINCI SVIH VREMENA.NAJVEĆA ZLA SVIH. VREMENA ORGANIZUJE FAŠISTIČKA ENGLESKA KFRUNA PREKO JOŠ GORIH AMERIKANACA A ONI PREKO FAŠISTIČKE NEMAČKE(SADA DRUGOG HITLERAu ANGELE) KOJA VODI TREĆI SVETSKI RAT (EKONOMSKI). ĐIHADISTI SU AMATERI I ČAK HUMANI NA ZLA KOJA SU ONI POČINILI. NA LJUTU RANU LJUTU TRAVU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA