Žena poginula u saobraćajnoj nesreći kod Vrnjačke Banje!

Do nesreće je došlo kada je vozač (25) sa područja Vrnjačke Banje, upravljajući putničkim automobilom, udario šezdesetšestogodišnju ženu koja je prelazila kolovoz nanevši joj povrede od kojih je umrla na licu mesta

  • 13

Jedna žena (66) poginula je večeras u saobraćajnoj nesreći na putu Kraljevo–Kruševac, u selu Gračac kod Vrnjačke Banje, saopštila je Policijska uprava u Kraljevu.

Do nesreće je došlo kada je vozač (25) sa područja Vrnjačke Banje, upravljajući putničkim automobilom udario šezdesetšestogodišnju ženu koja je prelazila kolovoz nanevši joj povrede od kojih je umrla na licu mesta.

Uviđaj je obavio zamenik osnovnog javnog tužioca u Kraljevu.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Domoljub!

    3. januar 2016 | 00:28

    Dali je ta starija žena imala fluorescentni prsluk. Nije! Dali je imala fluorescentnr trake na rukavima i nogavicama? Nije! Dal je vozač imao zimske gume? Nije! Dali je žena bila stara? Jeste. Dali je auto bio star? Jeste! Dali je put bio osvetljen? Nije! Pa šta je ovde čudno!

  • Јасмина

    2. januar 2016 | 23:53

    Из минута у минут нам стижу трагични текстови.Ставите тачку томе увођењем нових правила о способности полагања возачког испита,и добијању дозволе.Ту би требало да буде изнад свега,пресудна реч психолога...

  • SlavicaDr

    3. januar 2016 | 01:03

    Nesreće se dogadjaju, ali od budale čovek ne moze da se sačuva. Oduzeti mu trajno dozvolu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA