Mališani pravili jelke od papira, a dobili prave sa busenom! (FOTO)

Deca su​,​ sa svojim vaspitačicama​,​ kreirala jelke na velikim formatima​, primenjujući različite tehnike kolaža​ i​ koristeći raznovrsne materijale

  • 0

Akcija "NAŠA JELKA" koju "Menda" realizuje drugu godinu za redom uz podršku Sekreterijata za dečiju zaštitu, i ove godine je bila uspešna. Početkom novembra upućen je poziv svim predškolskim ustanovama u Srbiji da učestvuju na konkursu za najlepšu jelku. 

Deca su​,​ sa svojim vaspitačicama​,​ kreirala jelke na velikim formatima​, primenjujući različite tehnike kolaža​ i​ koristeći raznovrsne materijale.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

 

Gotovo 50 pristiglih radova iz različitih predškolskih ustanova​, ​završilo je u izlozima, širom Srbije. Kako bi zahvalili mališanima što i ove godine imaju najlepše i nakreativnije, ali i najlepše ukrašene izloge tokom prazničnih dana, svim učesnicima kupovili su jelke sa buseno​m,​ veličine i do metar i po, kao i slatke paketiće.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

 

Tako je ove godine u ovoj ekološko kreativnoj akci zasađeno 50 jelki u dvorištima vrtića.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

 

Prošetajte do naših MENDA dečijih radnji u predstojećim prazničnim danima i pogledajte izložbu dečijih radova. Videćete koliko su čarobni i zašto ih je teško rečima opisati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA