Evo zašto da BEŽITE od bugarskih kamiona, čim ih vidite na putu!

Ukoliko primetite da se na putu ispred vas zateklo vozilo bugarskih registarskih tablica - pustite ga da se udalji dovoljno od vas

  • 11

Zbog snega i vetra, koji su formirali snežne nanose, zahvaljujući kojima su putevi u celoj Srbiji bili neprohodni, juče se dogodilo više saobraćajnih nesreća, od kojih su čak tri izazvali bugarski prevoznici.

Lančani sudar kod Aleksinca, kolona vozila vozila na putu!

Prema rečima pomoćnika ministra za građevinarstvo, saobraćaj i infrastrukturu Saše Stojanovića, juče je došlo do kraćih prekida u saobraćaju na auto-putu zbog preprečavanja tri šlepera bugarskih prevoznika, koji su imali letnje gume.

HAOS NA AUTO-PUTU: Dve saobraćajne nesreće, povređeno trinaestogodišnje dete!

Da se višesatni zastoji ne bi ponavljali, Stojanović je apelovao na učesnike u saobraćaju da koriste zimsku opremu.

(UŽIVO) POSLE MEĆAVE OČEKUJE NAS LEDENA KIŠA: Pratite vreme u Srbiji na SATELITSKOM SNIMKU!ž

Inače, njihovi prevoznici ovakve probleme izazivaju godinama unazad, pa i na bugarskim putevima.

Ovako se stavlja lanac na gumu! Ako je ona mogla, možete i vi (VIDEO)

Zbog olujnog snežnog nevremena kod bugarskog naselja Vitina, na autoputu od Sofije ka Varni, bugarski kamioni neopremljeni za zimske uslove blokirali su čak četiri hiljade vozila!

Evo kolika je STVARNO temperatura u Srbiji! (FOTO)

Zato, ukoliko primetite da se na putu ispred vas zateklo vozilo bugarskih registarskih tablica - pustite ga da se udalji dovoljno od vas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamo Neko

    4. januar 2016 | 13:17

    A sta radi nasa policija, sto ih ne kontrolise i ne iskljucuje iz saobracaja kao Hrvati i Austrijanci npr ili se za 50 evra "ne vide" letnje gume?!

  • Prndža

    4. januar 2016 | 13:56

    Da se razumemo kalendarski su po zakonu obavezne zimske gume,oprema.. Kako su prosla ta vozila granicni prelaz ? Gde su "saobracajci" da na istom granicnom prelazu iskljuce takva vozila .. A kada smo vec kod toga kako mogu da znam da li bugarski ili vec čiji kamion kad se ne vide od snega tablice...?

  • Dario

    4. januar 2016 | 15:27

    Zaustaviti ih,staviti im zimske gume,lance,i dok sve to ne plate,ne puštati ih da krenu.Recept iz skandinavskih zemalja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA