U SRBIJI I ZA BADNJI DAN LEDENA KIŠA: Evo kakvo će nam biti vreme na ovaj veliki hrišćanski praznik!

U Beogradu će danas biti oblačno, povremeno sa kišom, ujutru uz lokalnu pojavu poledice

  • 2

U Srbiji će danas, na Badnji dan, biti oblačno, mestimično sa kišom koja će se ujutru ponegde, uglavnom na severu i zapadu, lediti na tlu.

DANAS JE VELIKI HRIŠĆANSKI PRAZNIK, BADNJI DAN: I jednu stvar OBAVEZNO morate da uradite!

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, ledena kiša padaće ujutru uglavnom na severu i zapadu, a tokom većeg dela dana na istoku Srbije.

U planinskim predelima padaće kiša i susnežica, a više padavina očekuje se na jugu zemlje.

Duvaće slab i umeren, na istoku povremeno jak i olujni, južni i jugoistocni vetar. Jutarnja temperatura biće od -8 na istoku do 3 na jugu, a najviša dnevna od 2 do 6 stepeni, u Timočkoj Krajini oko -2.

U Beogradu će danas biti oblačno, povremeno sa kišom, ujutru uz lokalnu pojavu poledice.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Jutarnja temperatura biće oko -1, a najviša dnevna oko 3 stepena. U toku noći kiša će postepeno preci u susnežicu i sneg.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 13. janaura, u četvrtak će biti oblačno, pre podne mestimično sa susnežicom i snegom, posle podne prestanak padavina i delimično razvedravanje.

Do kraja perioda biće toplije, sa temperaturom iznad prosecnih vrednosti, sa prolaznim naoblacenjima sa kišom, povremeno uz postepeno otapanje snežnog pokrivaca.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvončica

    6. januar 2016 | 09:00

    E baš me stvarno čudi to da je gradonačelnik objavio listu primanja svojih čelnih ljudi.Zašto?Koga to još zanima, kada običan narod jedva sastavlja kraj s krajem i svi znamo da su im plate mnogo vece nego u svim ostalim državnim službama, policiji, zdravstvu, prosveti... a stručna sprema je SVIMA ISTA. Pitanje-Da li će objaviti listu kada im bude smanjio platu?

  • Cetnik-Srbin ali iz RS-a

    6. januar 2016 | 12:12

    Drazaaaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA