DRAMA U KRAGUJEVCU: Pekli prase u garaži i umalo se ugušili!

Dva muškarca su se najverovatnije otrovala ugljenmonoksidom dok su pekli prase u zatvorenoj garaži i izgubili svest

  • 9

Dva Šumadinca, otac i sin, umalo se jutros nisu ugušili kada su pekli prase za Božić u zatvorenoj garaži. Oni su primljeni u Urgentni centar KC Kragujevac.

Dvojica Kragujevčana su se najverovatnije otrovali ugljenmonoksidom u zatvorenoj garaži i izgubili svest. Imali su sreće jer su ih rođaci na vreme pronašli i izneli van garaže. Spemanje božićne pečenice nije ih koštalo života jer su nakon dolaska hitne pomoći odmah priključeni na kiseonik.

Dr Vladeta Nedeljković, direktor Urgentnog centra KC Kragujevac, rekao je da su pacijenti primljeni bez svesti, ali se sada oporavljaju baš zahvaljujući pravovremenoj intervenciji rođaka. Oni će tokom dana biti pušteni kućama.

Takođe, oko 14 sati u Urgentni centar stigla je i mlađa žena koja je takođe danas pazila na pečenje praseta u zatvorenom prostoru i takođe izgubila svest. Lekari kažu da je ona na reanimaciji, ali da nije životno ugrožena.

(M.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA