DA LI JE POLICAJAC PUCAO SEBI U GLAVU ZBOG LJUBAVI? Najnoviji detalji HORORA na BADNJE VEČE koji je potresao Srbiju!

Lekari Urgentnog centra se i dalje bore za život policajca V. S. (44), koji je sebi ispalio hitac u glavu u stanu u ulici Garsije Lorke, u beogradskom naselju Karaburma

  • 0

Lekari Urgentnog centra se i dalje bore za život policajca V. S. (44), koji je sebi ispalio hitac u glavu u stanu u ulici Garsije Lorke, u beogradskom naselju Karaburma. Iako je operisan, prema rečima portparola UC-a Aleksandre Berić, povređeni policajac je u kritičnom stanju.

KRVAVO BADNJE VEČE U BEOGRADU: Policajac pucao sebi u glavu?

Rezultati istrage ukazuju na to da se ovaj prespektivni policajac, koji je radio u Upravi za obezbeđenje, upucao najverovatnije zbog neuzvraćene ljubavi.

Kako prenosi "Alo!" njega je, navodno napustila žena sa kojom je bio duže u intimnoj vezi, a prema pisanju ovog lista V. S. iako je važio za stabilnu osobu, ipak su ga samleli emotivni problemi sa kojima se suočavao duže vreme, o čemu je i pisao u jednom od oproštajnih pisama.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Podsetimo, V. S. je ispalio sebi hitac u glavu što je alarmiralo komšije. Međutim, niko nije mogao da otkrije odakle se čuo pucanj, za koji su mnogi mislili da se radi o petardi, sve dok komšija Radenko Antonijeić nije primetio da su vrata od policajčevog stana odškrinuta i da se iznutra čuje teško disanje.

- Vrata su bila odškrinuta i čulo se teško disanje. U 18 sati sam odlučio da uđem unutra s još jednim komšijom, kako bih proverio da li je sve u redu, ali smo zatekli užasan prizor. Imao je veliku ranu na slepoočnici, ali je bio živ - ispričao je medijima Antonijević. On je istakao da je odmah pozvao Hitnu pomoć i da je prizor bio stravičan jer je policajac u lokvi krvi ležao na krevetu, a pored njega je bio pištolj.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Prema rečima drugih komšija iz zgrade u kojoj se dogodila ova nesreća, V. S. je bio miran i povučen, kao i da su ga retko viđali, verovatno zbog prirode njegovog posla.

Budući da su u MUP-u aktuelni otkazi na svim nivoima, u jednom trenutku se pojavila informacija da je V. S. zapravo pucao sebi u glavu jer je saznao da treba da bude otpušten. Ipak, ubrzo se ispostavilo da je to dezinformacija jer je ovaj policajac bio perspektivan i bio je viđen za unapređenje.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA