UBIO ŽENU I DETE (5), PA SKOČIO SA ZGRADE: Vojno lice izvršilo zločin, kažu da je bio TIH i POVUČEN

Kad su ga našli još je bio živ, ali je umro u kolima hitne pomoći. Ubijena žena imala je 30 godina, a dete je bilo staro pet godina

  • 3

Nepoznati muškarac počinio je danas samoubistvo skočivši sa zgrade u zagrebačkom naselju Špansko, a u stanu su nađene još dve mrtve osobe, saopštila je zagrebačka policija.

UŽAS: Pronađen čovek sa ODSEČENIM STOPALOM na železničkoj stanici!

Policija je potvrdila da su ubijeni žena i dete, kao i da je jedna starija žena povređena, preneo je portal Indeks.

Nezvanično se saznaje da je muškarac koji je skočio sa 4. sprata zgrade u Španskom, u zapadnom delu Zagreba, aktivno vojno vojno lice.

Kad su ga našli još je bio živ, ali je umro u kolima hitne pomoći. Ubijena žena imala je 30 godina, a dete je bilo staro pet godina. Povređena žena je 1931. godište, sumnja se da je ona majka od njegove žene, navodi Indeks.

Policajci koji su došli na mesto tragedije zatekli su groznu scenu - stan u kojem su ležali mrtvi ljudi bio je prepun krvi.

Susedi kažu da se čovek koji je skočio sa zgrade zove Željko i da je bolovao od PTSP-a. Rekli su i da je bio miran, tih i povučen.

Iz zagrebačke Policijske uprave kažu da je istraga u toku i da će nakon toga moći da daju više informacija.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA