UŽAS NA BADNJE VEČE: Devojčici (11) petarda teško povredila oko!

Nepoznata osoba bacila je petardu, a usled detonacije došlo je do rikošeta kamenčića, koji su devojčicu pogodili u desno oko

  • 5

Jedanaestogodišnja devojčica D. S. iz Veternika, povređena je na Badnje veče, kada ju je u desno oko pogodio kamen rikošetiran od petarde, koju su bacili nepoznati mladići.

Ova nezgoda se dogodila u sredu oko 18 časova u Ulici kralja Petra I. Mladići, koji su bacali petarde, su nakon ovog incidenta pobegli.

HOROR U SRBIJI: Dečaku (12) petarda na Badnje veče odnela DVA PRSTA

D. S., koja je učenica petog razreda, te večeri je otišla do prodavnice koja se nalazi u blizini njene kuće.

- Kada se vraćala, bukvalno ispred kapije njene kuće nešto ju je pogodilo u oko. Ni ona nije bila svesna šta joj se događa. Međutim, grupa starijih mladića u tom momentu je bacala petarde. Inače ona prezire petarde i pirotehniku - kaže sagovornik Kurira a prenosi portal 021.

Foto: Wikipedia/Gildos Foto: Wikipedia/Gildos

Starac učio unuke da bacaju petarde, pa mu jedna - EKSPLODIRALA U RUCI!

Devojčica je prebačena u Dečiju bolnicu, gde je i zadržana. Dobila je teške povrede u vidu kontuzije oka i oštećenja dužice. Njeno stanje se prati, a s obzirom na to da joj je oko puno krvi, za sada se ne može reći da li je i koliko izgubila vid i da li će biti potrebna operacija.

(Telegraf. rs / Izvor: 021.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • The Spatula

    8. januar 2016 | 10:29

    Ne znam sta reci, za idiote koji bacaju petarde po trgovima, gde ima ljudi, zivotinja. Bio sam prisutan vise puta, kad za docek i klinci i matori konji bacaju petarde u masu ljudi. Ne znam sta bih im uradio, ali znam da im vise tako neato ne bi palo na pamet.

  • violeta

    8. januar 2016 | 11:47

    tu celo drustvo treba definitivno da se bori i izbori za zabrana petarde vatreno oruzje vazdusne puske droga nasilje pljacke nasilje moze samo dok se iz skupstine dogovaraju dolaze do velike tragedije za tri dana policija zna i ko je narkodiler povratnik nasilja placke i sto tesko im je da se angazuju.a kada se nekome desi od mocnika sve se resi a kada tajkuni su najveci kriminalci imaju cetu advokata jos traze da im drzava plati nematerijalnu nadoknadu i nadtavljaju u svojim kriminalnim krugovima isto.

  • Lale11

    8. januar 2016 | 12:54

    Ljudi! Batalite vise petarde! Dokle bre,vise? Svake godine,mali milion dece se ispece,ostane bez oka,prstiju,raznete sake... Zar zelite da neko place,dok se svi raduju?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA