BULDOŽERI RUŠILI BOLNICU DOK SU PACIJENTI BILI UNUTRA: Ispod ruševina ostalo šest tela!

Bolnica je optužila lokalne vlasti da su naložile rušenje bolnice, pošto nisu uspele da ubede bolničku upravu da pristane na projekat proširenja puta

  • 0

U centralnoj Kini su jutros buldožeri neočekivano uništili jedno bolničko odeljenje i mrtvačnicu, koja se nalazila odmah pored, pa su doktori, medicinske sestre i pacijenti jedva uspeli da spasu živu glavu, a ispod ruševina je ostalo zakopano šest tela iz mrtvačnice.

PAKAO U BOLNICI: Vatra gutala sve pred sobom, izgorelo najmanje 25 osoba, a povređeno 107 (VIDEO)

Prema navodima kineske agencije Sinhua, bolnica je optužila lokalne vlasti da su naložile rušenje bolnice u gradu Džengdžou, u provinciji Henan, pošto nisu uspele da ubede bolničku upravu da pristane na projekat proširenja puta, prenela je agencija AP.

Sa druge strane, pres služba vlasti okruga Huiđi je saopštila da su vlasti uzalud tražile od bolnice da sruši ordinaciju sa CT skenerom i mrtvačnicu.

Oni tvrde i da su se vozači buldožera uverili da u zgradi nema ljudi pre nego što su je srušili, dodavši da u incidentu niko nije poginuo.

Prtintskrin: LeTV Prtintskrin: LeTV

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA