PREMINUO POLICAJAC koji je PUCAO SEBI U GLAVU na BADNJE VEČE

S. V. je bio pripadnik Uprave za obezbeđenje MUP-a Srbije, a prema nezvaničnim navodima najverovatnije se ubio zbog nesrećne ljubavi

  • 10

Policajac S. V. (44), koji je na Badnje veče pucao sebi u glavu u svom stanu u beogradskom naselju Karaburma, preminuo je u Kliničkom centru Srbije.

KRVAVO BADNJE VEČE U BEOGRADU: Policajac pucao sebi u glavu?

S. V. je bio pripadnik Uprave za obezbeđenje MUP-a Srbije, a prema nezvaničnim navodima najverovatnije se ubio zbog nesrećne ljubavi.

HOROR NA PRVI DAN BOŽIĆA: Policajac pucao u ženu u policijskoj stanici!

Policajac sa Karaburme trebalo je da uskoro napreduje u službi zbog besprekornog dosijea i nije bio na spisku viška zaposlenih u MUP-u Srbije.

DA LI JE POLICAJAC PUCAO SEBI U GLAVU ZBOG LJUBAVI? Najnoviji detalji HORORA na BADNJE VEČE koji je potresao Srbiju!

Ministarstvo policije još uvek se nije oglašavalo ovim povodom, a istraga verovatno treba da potvrdi prave motive samoubistva pripadnika MUP-a.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MI6

    8. januar 2016 | 21:48

    Prijatelju moj nikada te neću zaboraviti,i sve dane koje smo zajedno proveli na poslu radeći u patroli ...NEKA TE BOG PRIMI U SVOJE CARSTVO NEBESKO.

  • Ivana

    8. januar 2016 | 21:53

    Sta ti je ovo trebalo? Tvoj zivot nije vredan zene....

  • Zoki

    8. januar 2016 | 21:55

    Pa postoji li ikakva sluzba za povremenu psiholosku proveru policije,ili mi to gledamo samo u filmovima,uvek je sve kao super i odjednom bum,pa i da je ljubav neko je morao primetiti,ima li kolega u toj policiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA