OTAC PREREZAO SINU VRAT, PA IZBO ŽENU: Krvavi božićni ručak kod Aleksandrovca

Sin je pao na pod, a krv je bila svuda po sobi. Majka Verica (63) pokušala je da zaštiti sina od izbezumljenog muža, ali je Radomir i nju isekao po obrazu i rukama

  • 4

Vladicu Pribanovića (36) iz Donje Ržanice, kod Aleksandrovca, otac Radomir (56) je na Božić nožem isekao po vratu zbog čega je završio u bolnici. Njih dvojica su bili na božićnom, porodičnom ručku kada je otac potegao nož, kojim je sekao pečenje, i Vladicu ubo u vrat.

Sin je pao na pod, a krv je bila svuda po sobi. Majka Verica (63) pokušala je da zaštiti sina od izbezumljenog muža, ali je Radomir i nju isekao po obrazu i rukama.

- Radomir i Verica godinama žive u Švajcarskoj, u blizini Lucerna, dok su im sinovi Vladica i Dobrica u Donjoj Ržanici, gde imaju radnju mešovite robe. Radomir je dugo radio na građevinama, ali je 1998. godine imao izliv krvi u mozak. Zbog oštećenja mozga, leva strana tela mu je teško pokretna. Kada je došao za praznike u Ržanicu, prestao je da uzima terapiju i dohvatio se alkohola. Za stolom se posvađao sa sinom i napao ga nožem. Zadao mu je samo jedan udarac -rekao je za Blic izvor blizak istrazi.

Sin i majka se uspešno oporavljaju u bolnici i nisu životno ugroženi.

Inače, ovaj krvavi incident je šokirao sve rođake i komšije, jer im Radomir nije nikada delovao nasilno.

Radomiru Pribanoviću je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nasilje u porodici.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cham

    9. januar 2016 | 16:34

    Ja poznajem Radomira godinama i pre mozdanog nije bio normalan. Ima dva zlatna sina kojima nisu napravili vizu ovde nego ostavili decu dole. Netreba ga pustati on je opasan po okolinu

  • Boban

    9. januar 2016 | 13:14

    Pijano govedo u Zabelu do kraja zivota.

  • Јасмина

    9. januar 2016 | 16:37

    Болест је у питању,али не оправдава га за учињено(не)дело...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA