BIZNISMEN ISEKAO SAM SEBI PRST, zamotao ga u novčanicu i donirao u humanitarne svrhe

- Nije me bolelo dok sam odsecao prst. Kasnije sam otišao u bolnicu pored hrama i rekao doktoru da sam ostao bez prsta dok sam popravljao kola - rekao je indijski biznismen

  • 4

Jedan indijski biznismen odsekao je sam sebi prst u znak zahvalnosti bogovima nakon što je indijskim opozicionim političarima Sonji i Raulu Gandiju odobrena kaucija u sudskom slučaju koji se protiv njih vodi, objavio je danas list "Tajms of Indija".

OTKRIVENA TAJNA: Fenomen plemena Hunza u kojem ljudi žive po 120 godina (FOTO)

Induvalu Sureš (35) odsekao je prošlog meseca svoj mali prst, zamotao ga u novčanicu i ostavio u kutiji za donacije u jednom hinduističkom hramu na jugu Indije, prenela je agencija AFP.

Sureš, vlasnik firme za trgovinu granitom, izjavio je da se zarekao da će bogovima zahvaliti odsecanjem prsta ukoliko Sonji i Raulu, majci i sinu iz poznate dinastije Gandi, bude odobrena kaucija.

- Zamotao sam prst u novčanicu od 1.000 rupija i zajedno sa pismom u kojem se zahvaljujem Bogu što je odobrio kauciju Sonji i Raulu ubacio ga u kutiju za donacije - rekao je Sureš.

Foto - Ilustracija: Pixabay Foto - Ilustracija: Pixabay

- Nije me bolelo dok sam odsecao prst. Kasnije sam otišao u bolnicu pored hrama i rekao doktoru da sam ostao bez prsta dok sam popravljao kola - rekao je indijski biznismen.

Sonja i Raul Gandi, lideri Kongresne stranke koja je teško poražena na izborima 2014. godine, prošlog meseca su optuženi da su proneverili sredstva jednog lista koji je ranije bio u rukama porodice Gandi.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA