MRTAV PIJAN DRUGU RASPARAO LICE FLAŠOM: Detalji užasnog zločina u Knez Selu

Bio sam pijan i ne sećam se tačno šta se desilo. Mislio sam da će me N. I. napasti, pa sam ga flašom udarao dok ga nisam ubio - rekao je D. N. u policiji posle hapšenja

  • 1

Nišlija D. N. (43) svirepo je ubio svog prijatelja N. I. (45) u Knez Selu tako što mu je flašom smrskao lice i lobanju.

TRAGEDIJA U NIŠU: Leš muškarca danima ležao u kući, sumnja se da ga je prijatelj tukao do SMRTI

- Bio sam pijan i ne sećam se tačno šta se desilo. Mislio sam da će me N. I. napasti, pa sam ga flašom udarao dok ga nisam ubio - rekao je D. N. u policiji posle hapšenja.

NAPIO SE, PA NOŽEM 17 PUTA UBO OCA U LEĐA: Jezivi detalji porodične tragedije u selu Glogovici (FOTO)

D. N. je svog prijatelja usmrtio u noći između 5. i 6. januara, a beživotno telo N. I. pronašao je njegov brat tek u petak uveče.

DEČAK NA SMRT IZBO OCA: Jezivo ubistvo u porodici kod Aleksinca!

- U prvi mah pomislilo se da se N. I. ugušio jer je u sobi bilo tragova požara. Međutim, ustanovljeno je da je zapaljena sveća izazvala manju vatru koja se sama ugasila. Da je u pitanju zločin, policija je posumnjala zbog tragova krvi nađenih na nameštaju i zidovima, a ubrzo je ustanovljeno da je N. I. imao višestruke prelome kostiju lica - naveo je sagovornik iz policije.

Osumnjičeni je policiji priznao da se kobne noći napio i izazvao svađu bez povoda. D. N. je policiji ispričao da se uplašio da će ga N. I. napasti svojim bravarskim alatom, te da je zbog toga uzeo flašu i njome je udarao.

Posle zločina D. N. se sklonio u u jednu kuću u naselju Donja Vrežina gde ga je policija pronašla i uhapsila. Komšije tvrde da je N. I. bio fin čovek, vešt bravar, te da ih je iznenadilo to što je iznenada ubijen.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mr Black

    12. januar 2016 | 21:38

    Za sve one koji kazu da je alkohol dobar za zivce i opustanje i za sve one kojima nije bilo jasno zasto je alkohol zabranjen u islamu. Put istine od neistine mi smo vam jasno pokazali pa ko hoce nek veruje,ko nece nek ne veruje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA