Kada pogledate ovaj video, više nikada nećete baciti svoju avionsku kartu posle leta (VIDEO)

Ako se neko sa lošim namerama dokopa vaše iskorišćene avionske karte, vrlo lako možete da se nađete u velikim problemima

  • 0

Veliki broj ljudi koji putuju avionom o svojoj karti brinu samo dok ne uđu u letelicu, nakon čega ovaj papir obično završi u nekoj kanti za smeće. Međutim, kada pogledate video-snimak u nastavku, shvatićete zbog čega nikako ne treba da bacate avionske karte tako lako.

JAČI JE NEGO ŠTO STE MISLILI: Evo na kom mestu po jačini se nalazi SRPSKI PASOŠ!

Naime, ukoliko se neko sa lošim namerama dokopa vaše iskorišćene avionske karte, vrlo lako možete da se nađete u velikim problemima.

Bar kodovi na karti sadrže gomilu ličnih informacija o putniku, među kojima su adresa, broj telefona, e-mail... Iako su one zaštićene (enkriptovane), hakeri vrlo lako mogu da dođu do njih tako što će slikati bar kod i potom ga učitati na jedan poseban sajt koji će dešifrovati sve informacije.

Kada su došli do svih pomenutih informacija, detalji vašeg bankovnog su im na dohvat ruke. Uostalom, pogledajte video u nastavku i sve će vam biti jasno.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: idealist4ever.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA