Na biralištima i Dinkić, Koštunica, Cvetković, Jeremić, Đilas i Jadranka Šešelj

Lideri DSS, URS, ministar Jeremić i premijer Cvetković glasali su na svojim glasačkim mestima u Beogradu

  • 0

Lider DSS Vojislav Koštunica, prvi čovek URS Mlađan Dinkić, premijer Mirko Cvetković i ministar inostranih poslova Vuk Jeremić glasali su na svojim biračkim mestima.

Predsednički kandidat i lider Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica glasao je danas na biračkom mestu 42, u prostorijama Svetosavske omladinske zajednice, u opštini Stari grad. Koštunica je glasao nešto posle 11 sati u pratnji supruge Zorice.

Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić glasao je danas oko 11 časova na Novom Beogradu. Dinkić je na biračko mesto broj 59, u Osnovnoj školi "Kralj Aleksandar Prvi", došao u pratnji svoje supruge.

Premijer Srbije Mirko Cvetković glasao je danas oko 11 sati na biračkom mestu u Zemunu. Premijer Cvetković glasao je u zemunskoj osnovnoj školi "Sutjeska".

Član Glavnog odbora Demokratske stranke i kandidat za narodnog poslanika Vuk Jeremić glasao je danas na biračkom mestu 22, u Osnovnoj školi "Sveti Sava" na Vračaru. Jeremić je na glasanje izašao nešto posle 11 sati, u pratnji svoje supruge Nataše.

Gradonačelnik Beograda i nosilac liste "Izbor za bolji Beograd" Dragan Ðilas glasao je danas u Osnovnoj školi "Jovan Miodragović" na opštini Vračar. Ðilas je glasao sa suprugom na biračkom mestu 28.

Kandidat Srpske radikalne stranke za predsednika Srbije Jadranka Šešelj glasala je danas u podne na biračkom mestu 96 u Osnovnoj školi "Svetislav Golubović" u Batajnici, u opštini Zemun. Šešeljeva žena došla je na biračko mesto u pratnji svog sina Aleksandra.

(I. M. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA