U Novom Sadu nudili 2.500 dinara za glas, glasalo se na groblju!

Nekoliko osoba privedeno je zbog remećenja izbornog procesa, jer su nudili novac u zamenu za glas za određenu listu. Biračko mesto na Gradskom groblju u Sajlovu?!

  • 1

Nekoliko osoba privedeno je zbog remećenja izbornog procesa u Novom Sadu. Oni su na glasačkom mestu kod Gradskog groblja u Sajlovu nudili glasačima 2.500 dinara u zamenu za glas za određenu kandidatsku listu.

U glasačkom odboru na tom biračkom mestu rekli su da neće prekidati glasanje zbog toga što su se ti incidenti dogodili van biračkog mesta i da sam proces nije bio ugrožen.

Policija je intervenisala na još jednom biračkom mestu u Novom Sadu zbog toga što je jedan član biračkog odbora razbio glasačku kutiju, rekao je novinarima predsednik Gradske izborne komisije Predrag Zagorčić. On je precizirao da se incident desio u Vidovdanskom naselju, na biračkom mestu broj 91. On je dodao da je na tom mestu red ubrzo uspostavljen, a glasanje je nastavljeno normalno.

Sedam biračkih mesta u Novom Sadu otvoreno je jutros sa zakašnjenjem od oko sat vremena zbog tehničkih problema sa izbornim materijalom, rečeno je agenciji Beta u GIK.

(I. M. / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zile

    6. maj 2012 | 14:12

    stil demokrata sa ranijih lokalnih izbora,samo cena je bila 30 eura ili neke namirnice.Primer Vrbas i Sombor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA