SRETKO KALINIĆ SE SUMNJIČI ZA UBISTVO NIKŠIĆANINA U BUDVI: Crnogorska policija rasvetlila ubistvo posle osam godina!

Crnogorska policija utvrdila je da je meta bio Budvanin Ivan Delić, koji je sedeo u neposrednoj blizini, a da je napadač greškom ubio Pejovića

  • 1

Crnogorska policija je, nakon skoro osam godina, rasvetlila ubistvo Nikšićanina Gorana Pejovića, za koje je osumnjičen član "zemunskog klana" Sretko Kalinić, zvani "Zver", rečeno je danas na konferenciji za novinare Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore.

Goran Pejović (29) iz Nikšića je ubijen, a njegov drug Vojkan Inić (27) ranjen u pucnjavi koja se 13. avgusta 2008. godine dogodila oko 18 sati u bašti kafića "Palma" u Budvi.

Crnogorska policija utvrdila je da je meta bio Budvanin Ivan Delić, koji je sedeo u neposrednoj blizini, a da je napadač greškom ubio Pejovića.

Navodi se da je napadač bio bradati muškarac srednjih godina, duge, crne kose, sa šeširom, obučen u kariranu košulju.

Sretko Kalinić jedan je od učesnika u atentatu na premijera Srbije Zorana Đinđića.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sudija

    12. januar 2016 | 18:05

    Kakav k***c zaštićeni svedok? Takva institucija ne treba uopšte da postoji i koja je ta "luda" izmislila to? Onaj ko je kriv i ko je kriminalac ne treba mu uopšte dati da živi! Takve treba ukloniti iz društva i onemogućiti im da uopšte više budu među nama! Kakav bi svet bio lepo mesto da nije kriminalaca i probisveta među nama! Ubiti i samo ubiti i ne dati takvima da žive!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA