SLOBODAN NIJE SLUTIO DA ĆE MU TO BITI POSLEDNJI IZLAZAK: Jezivi detalji tragedije u Beogradu

- Imao je temperaturu i preko 40, polako su počeli da mu otkazuju organi, dan pre smrti primao je i dijalizu, a zatim je preminuo - dodaje naš sagovornik

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Slobodan Vukić (30) iz Beograda otišao je 23. decembra sa svojim prijateljem u provod u jedan poznati beogradski klub, i nije ni slutio da će mu to biti poslednji izlazak u životu. Njega je obezbeđenje kluba tuklo, a dve nedelje posle toga preminuo je u Urgentnom centru, na Božić.

SLOBODAN VUKIĆ UMRO POSLE TUČE SA OBEZBEĐENJEM KLUBA: Nova jeziva tragedija u Beogradu

Za svoj život borio se punih 15 dana. Lekari su pokušavali da ga spasu sve do 7. januara, kada je preminuo.

- Slobodan je bio još uvek pri svesti kada je policija stigla, a on je u tom trenutku imao snage tek toliko da im kaže da ga je tuklo troje-četvoro članova obezbeđenja. Hitna pomoć ga je prebacila u Urgentni centar, a jedan od lekara koji ga je pregledao rekao je da nikada u životu nije video tako prebijenog čoveka - započinje priču za Telegraf prijatelj porodice Vukić.

Nesrećni mladić je te večeri malo više popio, bukvalno se jedva držao na nogama. Prijatelj sa kojim je bio u provodu zamolio je obezbeđenje kluba da ga pripaze na par minuta dok on ode po kola.

- Kada se vratio, Sloba je već bio plav. Nastavili su da ga tuku ispred kluba. Udarali su ga sve dok ga nisu oborili na zemlju, pa su nastavili da ga šutiraju. Posle toga su ga ostavili da leži na zemlji i ušli unutra. Drug je prvo pozvao policiju koja je po dolasku na lice mesta pozvala Hitnu pomoć - nastavlja priču naš sagovornik.

Ilustracija: Printskrin: YouTube/Daily Mail,  Facebook/L. P Ilustracija: Printskrin: YouTube/Daily Mail, Facebook/L. P

Po dolasku u Urgentni centar lekari su ga operisali jer je imao povredu slezine, tvrdi ovaj prijatelj porodice. Uspeli su malo da ga povrate. Ubrzo zatim, međutim, je upao u komu i stanje se pogoršalo.

- Imao je temperaturu i preko 40, polako su počeli da mu otkazuju organi, dan pre smrti primao je i dijalizu, a zatim je preminuo - dodaje naš sagovornik.

Protiv jednog člana obezbeđenja policija je po službenoj dužnosti pokrenula krivičnu prijavu.

Slobodan Vukić sahranjen je juče na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ccccc

    16. januar 2016 | 00:51

    STA PROTIV JEDNOG BILMEZA OBEZBEDJENJA POLICIJA POKRENULA KRIVICNU PRIJAVU ??? DA LI SU NORMALNI, PROTIV SVIH DA PODNESU KRIV. PRIJAVU I PROTIV VLASNIKA KLUBA !!! DA SE VIDI I CUJE NA SVA ZVONA STA JE OVAJ PAMETNI VLASNIK IMAO U OBEZBEDJENJU, KOJU MARVU , KOJE KRVOLOKE , DRESIRANE PIT BULOVE DA UBIJU . I ZASTOOOOOO ??? STA IM JE URADIO DECKO ??? ZATVORITI KLUB ZA SVA VREMENA, A OVU BAGRU ZATVORITI TAKODJE ZA SVA VREMENA, PA NEKA SE POUBIJAJU U ZATVORU , STOKA OGAVNA . SKUPLJENI S KOCA I KONOPCA , OD ZLE MAJKE I JOS GOREG OCA . ZATIM ISKONTROLISATI SVE KLUBOVE , I GDE GOD SU NA ULAZIMA TETOVIRANI CELAVCI MOMENTALNI SUT U DUPE . TO SU SVE TESKI KOMPLEKSASI I BOLESNICI . DA SE UVEDE I ZA OBEZBEDJENJA DRES KOD I ZABRANITI CELAVCIMA DA RADE TAJ POSAO SA ONAKO ZADRIGLIM VRATINAMA . I KO GOD MISLI DA JE JAKO BITAN , NEKA SE VRATI U SVOJ ZAVICAJ I NEKA TAMO GLUMI LUDILO U SEOSKOJ BIRTIJI . STOP NASILJU, STOP OLOSIMA, STOP KLUBOVIMA I KLABERIMA, STOP PROSTITUCIJI, STOP CELAVIM GMAZOVIMA !!!!

  • Tanja

    16. januar 2016 | 00:15

    Cetiri na jednoga i to dobro pijanog, bas su hrabri. Mogli su ga lako savladati i bez izivljavanja, jer to sto su uradili je IZIVLJAVANJE.Oni su Valjda bili trezni pa prema tome i svesni sta rade, ubise coveka na najprljaviji nacin i to sa namerom. Kazna se zna- ako ima suda u ovoj zemlji?Znajuci kakve su siledzije obezbedjenja po takvim lokalima , jedva cekaju da nekog prebiju i isprazne svoje probleme. Jadan mladi covek, nije sigurno zasluzio ovako zlodelo!

  • Velislav

    15. januar 2016 | 21:41

    Zašto su ubice na slobodi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA