Tuča na biralištu u Leskovcu!

Članovi biračkog odbora rekli su da su tri puta zvali policiju, ali niko nije došao. U selu Donja Oruglica pravo glasa imaju 82 stanovnika, dok regularnost izbora na biračkom mestu prate čak 52 člana odbora!

  • 0

Na biračkom mestu broj 26, u sedištu Fudbalskog kluba Veternica u Podvorcu, na teritoriji Leskovca, izbila je tuča glasača. To se dogodilo zato što su svi birači hteli odjednom da uđu i glasaju. U tom metežu jedna žena se onesvestila.

Članovi biračkog odbora rekli su da su tri puta zvali policiju, ali da niko nije došao. Na tom biračkom mestu je do 13.30 sati glasalo 30 odsto birača.

Osim toga, bilo je i drugih nepravilnosti. Tako su na zgradi Medicinske škole u Leskovcu, gde se nalazi jedno od biračkih mesta, jutros osvanuli grafiti uvredljivih sadržaja na račun jednog kandidata za predsednika Srbije.

Članovi biračkog odbora su jedan deo tih grafita prekrili papirima, ali je jedan bilo nemoguće prekirti, jer se prostire na celom zidu. U pet opština Jablaničkog okruga do 12 sati izlasnost je bila 30 odsto, osim u Medveđi, gde je izlaznost do 12 sati bila samo 10 odsto.

Kuriozitet na ovim izborima u Leskovcu je selo Donja Oruglica, gde pravo glasa imaju 82 stanovnika, dok regularnost izbora na biračkom mestu prate čak 52 člana odbora!

(I. M. / Izvor: Blic)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA