SEVERNA KOREJA IMA HIDROGENSKU BOMBU: Ove fotografije su dokaz? (FOTO)

Severna Koreja nedavno je saopštila da je izvela probu hidrogenske bombe, ali stručnjaci sumnjaju da se to zaista desilo

  • 3

Nedavna analiza sateltiskih snimaka pokazuje značajne promene navodnog test objekta za nuklearno oružje u Severnoj Koreji tokom proteklih nekoliko godina, izjavili su stručnjaci.

KIM DŽONG UN: H-bombom možemo da ZBRIŠEMO Ameriku sa karte sveta

Satelitske fotografije "Digital Globa" ukazuju na značajnu aktivnost na lokaciji za koju zvaničnici Severne Koreje tvrde da je upravo tu izvršena proba hidrogenske bombe 6. januara.

Prema ranijim seizmološkim analizama, mnogi naučnici sumnjaju u ove tvrdnje.

SVI SE SMEJU KIM DŽONG UNU: Vođa osramoćen, snimak hidrogenske bombe je LAŽIRAN (VIDEO)

Snimak eksplozije hidrogenske bombe koja može da raznese pola sveta (VIDEO)

Satelitski snimak pre navodne probe hidrogenske bombe Foto: Spaceknow, DigitalGlobe Satelitski snimak pre navodne probe hidrogenske bombe Foto: Spaceknow, DigitalGlobe

- Vidite građevinsku aktivnost na ulazu u test tunel, na mestu gde je eksplodirala bomba i koja je upisana kao zemljotres od strane Geološkog topografskog insituta SAD. Nije na prvi pogled jasno šta je to mesto, a slika nam jedino mogu pomoći u kontekstu - rekao je Pavel Mačalek za sajt "Spejs".

KIM DŽONG UN SPREMA BOLJE NUKLEARNO ORUŽJE: Testiranje H-bombe je bio samo odbrambeni potez

Severna Koreja nedavno je saopštila da je izvela probu hidrogenske bombe, ali stručnjaci sumnjaju da je do toga zaista došlo i poručuju da je u pitanju atomska bomba slična onima koje je Severna Koreja testirala prethodna tri puta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lune

    13. januar 2016 | 17:12

    Hm,hmmm..ko se poslednji smeje, najsladje se smeje ?

  • Čiča-deda

    13. januar 2016 | 21:46

    A ako je nemaju,zašto amerima dupe već godinama radi,napadali su i jače zemlje.Ovde neko sam sebe laže i nema petlje za sledeći korak.Džoinnt je neuništiv,očito ima keca u rukavu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA