Begunac poslao POLICIJI svoj SELFI da bi imali LEPŠU SLIKU ZA POTERNICU (FOTO)

Evo vam moja bolja fotografija. Stavite je na poternicu. Skinite onu koju imate, užasna je - napisao je policiji Donald Paf

  • 8

Amerikanac Donald Paf odmah se javio policiji čim je raspisana poternica za njim, ali ne da bi se predao već da ih obavesti da im je poslao selfi jer na fotografiji sa poternice izgleda "ružno".

POČISTIO MILIONE KLIJENATA PA POBEGAO U LIHTENŠTAJN: Da li ste videli ovog čoveka?

- Evo vam moja bolja fotografija. Stavite je na poternicu. Skinite onu koju imate, užasna je - napisao je Paf na svom Fejsbuk profilu, a i u poruci koju je uputio policiji grada Lima (Ohajo/SAD).

LAJKOVAO SOPSTVENU POTERNICU, PA GA UHAPSILI: Da li je ovo najveći imbecil svih vremena?

Za Pafom je raspisana poternica pošto se nije kao glavni osumnjičeni za vandalizam pojavio na glavnom saslušanju u sudu.

Policija međutim smatra da im je Paf sa fotografijom pomogao pošto su tako locirali sa kog se tačno mesta poslednji put ulogovao na Fejsbuk.

- Zahvaljujemo se Pafu što želi da nam pomogne, a bili bi i zahvalni kada bi se sam javio u najbližu policijsku stanicu - odgovorila je policija Ohaja, koja je na poternicu dodala i njegov selfi.

Foto: Facebook/LimaPoliceDepartment Foto: Facebook/LimaPoliceDepartment

(Telegraf.rs / Huffington Post)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA