"PIPKAJU DEVOJKE I PRATE IH DO TOALETA": Ovaj bar je zabranio ulaz izbeglicama

- Kod nas od sada više nema izbeglica - napisala je vlasnica bara na Fejsbuku, a onda je posle kritika obrisala svoj komentar

  • 17

Jedan bar u austrijskom mestu Bad Išl izazvao je burnu debatu javnosti uvođenjem zabrane ulaska izbeglicama. Vlasnica bara "Čarlis bar" Karin Sibreht Janiš istakla je da je bilo više seksualnih ispada u njenom lokalu, zbog čega je pribegla radikalnoj meri.

MASOVNO SILOVALI DEČAKA (3) U KAMPU ZA IZBEGLICE: Norveška na nogama posle užasa u Stavangeru

- Oni pipkaju devojke i čak ih slede i do toaleta - objasnila je Janiš, dodajući da su mlade izbeglice u starosti između 25 i 30 godina negativno upale u oči i time što su drugim gostima uzimali njihova pića.

Zbog svih ovih događaja ona je reagovala i preko Fejsbuka saopštila: "Kod nas od sada više nema izbeglica".

Tu poruku je vlasnica brzo izbrisala, nakon što je naišla na oštro negodovanje. Međutim, Janiš smatra da njena poruka nije shvaćena, i ističe da se ne radi o svim strancima, pošto je i sama udata za jednog migranta, već da je reč o aktuelnim izbeglicama koje su došle u Austriju.

Gradonačelnik Bad Išla Hanes Hajde tvrdi da mu nisu poznate nikakve žalbe o navodnim napadima i neprijatnostima sa izbeglicama.

Na tu izjavu gradonačelnika vlasnica bara ocenila je da u Austriji očigledno niko ne sme, i pored slobode izjašnjavanja, da iznese javno svoje mišljenje.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ......

    14. januar 2016 | 00:18

    Posle svi ih sazaljevaju. Ma majmuni jedni pa kad nemaju postovanje prema zenskom rodu onda ni premakome nemaju , moroni jedni.Trebaju biti KAZNJENI to im nije prvi put i pre su jos gore stvari radili.

  • de-bi-li-zam

    14. januar 2016 | 00:25

    ..da li je moguće da nikad do Evrope nisu videli žensko...odakle im deca..veći d*bili od njih su ovi iz Evrope koji su ovo dozvolili,a bili su upozoreni,ali ne...mečka će uvek da zaigra na tuđa vrata..oće to Pantiću....

  • Ogi

    14. januar 2016 | 00:08

    Sta ce ljudi kad su iz pecine izasli,treba ih prvo u osnovnu pa dalje! Zamisli sebe odjednom u Spejsu lestis na Mars,oko tebe noge i bataci.Druze nije lako!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA