Gužve u Beogradu i Novom Sadu, svi koji su na biralištima moći će da glasaju

Birački odbori imaju obavezu da svim građanima omoguće glasanje ukoliko se u vreme zatvaranja birališta budu zatekli u redu na biračkim mestima

  • 0

Na pojedinim biračkim mestima u Beogradu i Novom Sadu zabeležene su gužve pred zatvaranje birališta.

Građani ne bi trebalo da se brinu da li će zbog gužvi na biračkim mestima biti u prilici da glasaju, jer im to mora biti omogućeno ukoliko se u 20 sati nađu u redu na biračkom mestu, izjavio je programski direktor Centra za slobodne izbore i demokratiju (Cesid) Marko Blagojević.

Na konferenciji za novinare u Tanjugovom pres-klubu, Blagojević je precizirao da birački odbori imaju obavezu da svim građanima omoguće glasanje ukoliko su se u 20 sati, kada je predviđeno zatvaranje birališta, zatekli u redu na biračkim mestima.

Novinska agencija Tanjug organizuje danas, u saradnji sa Cesidom praćenje izbornog dana, a u večernjim časovima će biti organizovan i tribinski program, u okviru kojeg će o političkoj i ekonomskoj budućnosti Srbije govoriti eminentni domaći stručnjaci.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA