SLEDEĆI TERORISTIČKI NAPAD U NEMAČKOJ: Desiće se isti scenario kao u Parizu?!

U izveštaju se navodi da je Nemačka faktički meta džihadistički motivisanih napada i nasilja, kao i da bi oni mogli biti upereni protiv civila kao i zaposlenih u državnim institucijama u svakom trenutku

  • 17

Nemačko Ministarstvo unutrašnjih poslova upozorilo je da su u toj zemlji mogući napadi po uzoru na one iz Pariza, prenosi list "Bild".

NOVA EKSPLOZIJA U DŽAKARTI: Niko ne zna šta sad odjekuje ovim gradom! ISIS priznao odgovornost za napade

List citira aktuelni izveštaj ministarstva u vezi sa bezbednosnom situacijom u Nemačkoj.

U izveštaju se navodi da je Nemačka faktički meta džihadistički motivisanih napada i nasilja, kao i da bi oni mogli biti upereni protiv civila kao i zaposlenih u državnim institucijama u svakom trenutku.

Nemačke obaveštajne službe, takođe, ocenjuju da bi teroristi mogli da upotrebe taktiku višestrukih napada, sa ciljem širenja panike i straha, kao što je to bilo sa napadima u Parizu 13. novembra prošle godine.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Косово Србија

    14. januar 2016 | 23:29

    Нас сте бомбардовали , убијали немилосрдно у славу ваше демократије тровали нас уранијом дам поколења нестану .

  • Max Benser

    14. januar 2016 | 23:28

    U SAVRSENOSTI SE SLAZEM SA SRPSKIM AUTOROM MILANOM VIDOJEVICEM, koji tvrdi u svojoj Knjizi, da su svuda okolo nas Nacisti! Cinjenica je tocna, jer NATO cini nacisticki Olos! Evropskom Zajednicom vladaju Na cisti, nemacki Nacisti, ...

  • Kiza

    15. januar 2016 | 00:03

    Svi imaju nuklearke a niko ne sme da ih koristi , samo jedno 5 komada na severnu afriku i bliski istok sa turskom zajedno i za sat vremena mir i blagostanje u celom svetu bez bojazni od terorizma, konacno da zivimo normalno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA