ELENU UBIO NJEN ČETVOROGODIŠNJI BRAT: Dečak povukao oroz puške i usmrtio sestru

Ovo činjenično stanje utvrđeno je na osnovu forenzičkog pregleda mesta nesreće i izjava svedoka. Takođe, to je i zaključak Biološkog fakulteta i nalaza komisije veštaka Instituta za sudsku medicinu

  • 21

U dokazanom postupku u Drugom osnovnom tužilaštvu utvrđeno je da je devojčicu Elenu Krsmanović (8) iz Resnika ubio njen četvorogodišnji brat Filip, potvrđeno je Novostima.

KO JE UBIO MALU ELENU (8): Misterija smrti deteta u Resniku

Otac Darko Krsmanović na stolu je ostavio neobezbeđenu lovačku pušku koju je mališan uzeo i ispalio metak pogodivši njegovu sestru Elenu u glavu.

OBRT! KO JE UBIO MALU ELENU: Brat (4) nije povukao oroz? (FOTO)

Ovo činjenično stanje utvrđeno je na osnovu forenzičkog pregleda mesta nesreće i izjava svedoka. Takođe, to je i zaključak Biološkog fakulteta i nalaza komisije veštaka Instituta za sudsku medicinu.

Početkom oktobra  prošle godine Drugi osnovni sud je za ovu tragediju proglasio krivim oca Darka Krsmanovića za teško delo protiv opšte sigurnosti iz nehata. Ipak, oslobođen je te kazne jer je sud ocenio da su ga posledice tog dela teško pogodile i da mu je već najveća kazna to što je zbog svog nemara ostao bez ćerke.

Podsetimo, tragedija se dogodila decembra 2014. godine kada su se  otac Darko i deda Jova vratili iz lova. Obojica su u dnevnom boravku čistili puške a onda su u jednom trenutku izašli iz sobe u kojoj su ostali Elena i njen brat Filip. U jednom trenutku odjeknuo je pucanj. Filip je uzeo pušku i povukao obarač. Elenu je pogodio patron i ostala je na mestu mrtva.

(Telegraf.rs/ Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sladjana

    16. januar 2016 | 08:29

    Kako tuzno,sada ce da zale celoga zivota! Saucesce porodici!!

  • Jaca

    16. januar 2016 | 15:42

    Oružje u kući? To nikako ne razumem. Ako si lovac imaš valjda zaključanu puškeu u vitrini, policija i vojska nek ostavljaju oružje na poslu kao u svim normalnim državama.

  • Suza

    16. januar 2016 | 09:02

    Tuga malo nepaz!nje svasta se desava ,zao mi je oca ,nikad sebi nece oprostiti ,sto je ostavio oruzje gde netreba da bude !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA