(VIDEO) 130 NA SAT SLUŽBENIM VOZILOM: Pogledajte sumanutu jurnjavu po srpskom putu!

Kažnjen je vozač koji je službenim kolima javnog preduzeća divljao po ulicama Veternika

  • 12

Bahati vozač JKP "Gradsko zelenilo", koji službeno vozilo "gari" 130 na sat, uleće u makazice i jurca kroz naselje Veternik, zabeležen je na snimku Novosađanina koji je video materijal postavio na Jutjub kanalu.

Ovaj savesni građanin situaciju je zabeležio u subotu, 16. januara oko 13:45 časova.

VEROVALI ILI NE! Vozili smo se srpskim vozom koji je JURIO 120 na sat. Evo šta nam se dogodilo (FOTO)

- Mene je kombi obišao u Veterniku između stadiona FK 'Veternik' i Reno kuće 'Sekulić', pri čemu je uleteo u 'makazice' vozačima koji su išli u susret. On je išao u pravcu Sajilova. Pojurio sam ga da to zabeležim. Tablice se na snimku loše vide, ali ni ja nisam siguran za zadnja dva slova NS:010CE. Opet, 'Zelenilo' nema toliko kombija, pa će se lako prepoznati - ispričao je ovaj Novosađanin za portal 021, koji je poslao dojavu Upravi JKP "Gradsko zelenilo".

Policija uhvatila vozača sa 3,13 PROMILA ALKOHOLA u krvi!

U tom preduzeću saopštili su da su na osnovu snimka koji su dobili, odmah formirali disciplinsku komisiju koja je ispitala ovaj slučaj. S obzirom na to da se jasno vidi da vozilo preduzeća pravi saobraćajni prekršaj, oni su sankcionisali vozača.

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

- U najkraćem roku je provereno i utvrđeno o kom vozaču se radi i kojim vozilom je upravljao i on će, zbog ugrožavanja bezbednosti učesnika u saobraćaju, biti adekvatno kažnjen. Priroda posla 'Zelenila' ne iziskuje potrebu za brzom vožnjom koja može da izazove pogubne posledice po živote građana i imovinu. Takve pojave moraju se u korenu saseći, kako bi se smanjio broj saobraćajnih nesreća - navode iz "Zelenila" i naglašavaju da se zahvaljuju Novosađaninu koji je snimio ovaj prekršaj.

(Telegraf.rs/021.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hm....

    18. januar 2016 | 15:02

    Sve to stoji, ali ako razmislimo realno, ovaj što je poslao snimak ispade još gori. Prvo, "pojurio" za njim 130km/h. Okud pravo da nekog juri i tako ugrožava i on bezdebnost saobraćaja. Drugo, vozi jednom rukom, i snima telefonom.

  • Sax

    18. januar 2016 | 17:03

    Ovaj izgleda glumi presretaca , samo sto nema opremu za snimanje pa pravi prekrsaj ppyto koristi telefon , a nema opremu koja omogucava da koristi telefon bez angazovanja ruku za vreme voznje . Sam sebe snima u prekrsaju prekoracenja brzine za koje se uzima dozvola i na osnovu toga se pravi senzacija o bahatom vozacu komunalnog vozila !!!

  • Распућин

    18. januar 2016 | 15:44

    Ови возачи комбија и пик-апа као да их неко јури. Све пропали рели возачи.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA