Radnik obezbeđenja priveden zbog biber spreja u Beloj Crkvi

Brzom i efikasnom akcijom policije Ž. I. je doveden u prostorije PS Bela Crkva, a o svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu koje će doneti odluku o daljem postupanju

  • 2

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, policijske stanice Bela Crkva identifikovali su večeras, na osnovu naknadno dostavljenih snimaka, pripadnika fizičko-tehničkog obezbeđenja Ž. I. (1972) koji se sumnjiči da je koristio biber sprej prema licima okupljenim ispred zgrade opštine Bela Crkva, pre početka sednice Skupštine 15. januara ove godine.

HAOS U BELOJ CRKVI: Pogledajte divljanje demokrata (VIDEO)

Brzom i efikasnom akcijom policije Ž. I. je doveden u prostorije PS Bela Crkva, a o svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu koje će doneti odluku o daljem postupanju, navodi se u saopštenju MUP-a.

Zbog sumnje da su još neka lica koristila biber sprej pre početka sednice Skupštine opštine Bela Crkva, Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviće rad na ovom slučaju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gradjanin

    19. januar 2016 | 10:22

    Kada nema policije, već onaj ko ima € angažuje "policiju" koju hoće, a država - ćuti, jer neće protiv "sebe"...

  • mario

    19. januar 2016 | 01:29

    naprednjacko obezbezbedjenje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA