MONSTRUM SE SMEJAO I NAMIGIVAO: Ćao, novinari, dođite mi!

Musić je iz KPZ Zabela doveden zbog postupka za nasilničko ponašanje koje je počinio pre svirepog ubistva. On je pokazao da tri godine posle svirepog ubistva kod njega ne postoji kajanje niti griža savesti

  • 24

Darijan Musić (28) koji je osuđen na 35 godina zatvora kada je 12. novembra 2012. godine brutalno ubio svoju devojku, manekenku Vladislavu Červenko. On se juče dok su ga dovodili u novosadski sud, smejao i pozirao.

UBIO IZ LJUBOMORE: Darijan do detalja opisao policiji zločin

Musić je iz KPZ Zabela doveden zbog postupka za nasilničko ponašanje koje je počinio pre svirepog ubistva. On je pokazao da tri godine posle svirepog ubistva kod njega ne postoji kajanje niti griža savesti.

- Ćao, novinari! Dođite mi! Vidimo se - poručio je Musić, neprestano se smejući i namigujući. U jednom trenutku je digao ruku u želji da mahne, ali jedan od stražara iz pratnje ga je u tome sprečio. O narcisoidnoj prirodi krvnika iz Novog Sada govorili su i veštaci na suđenju.

- Musić je natprosečno inteligentan i ne pati od duševnih poremećaja. On je labilna ličnost sa obeležjima narcisoidnosti i impulsivnosti, zbog čega ima nizak prag tolerancije na frustracije i unutrašnju napetost - objasnili su veštaci na suđenju.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Tokom suđenja je utvrđeno da je Vladislava Červenko umrla u strašnim mukama, sa čak 53 udarca.

- Vrste povreda koje je Vladislava zadobila i njihova brojnost ukazuju na to da je trpela bolove visokog intenziteta, od čak 8-9 stepeni na skali od 0 do 10. Povrede su nanesene nogama, rukama, stopalima, tupim predmetima, a ne zna se tačno da li je stajala ili ležala - objasnio je veštak Radenko Vuković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zak

    19. januar 2016 | 13:06

    DOŽIVOTNA !

  • ...

    19. januar 2016 | 22:44

    Mala kazna pu crko da bog da

  • @cicero

    19. januar 2016 | 13:17

    Koji majmun.na faci mu pise majmunsko nasledje.uh,batice,kako bih te preslikao na nekom zidu..al sta sad,taj tarzan ce da lencari na racun poreskih obaveznika.jbg.pravna drzava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA