DA LI JE OVO NAJBOLJA POŠTA U SRBIJI? Karamele, olovke i dva para naočara uvek čekaju građane na šalteru

Na Avalskom putu, posle skretanja za Beli Potok, retko ko da ne zna za poštu u Pinosavi

  • 0

Pošta u Pinosavi u General Ždanovljevoj ulici na broju 57 nije sasvim obična pošta. Kod njih će vas uvek sačekati posuda sa karamelama, olovke i dva para naočara uvezana kanapom. 

Na Avalskom putu, posle skretanja za Beli Potok, retko ko ima da ne zna za poštu u Pinosavi. Dva puta mesečno, kada su uplate penzije, stvori se red do ulice, a ako je neko i zaboravio naočare za vid, čeka ga par na šalteru. 

- Ideja da kupimo naočare o svom trošku dobili smo kada smo videli koliko se penzioneri muče da popune uplatnicu ili da se samo potpišu  -objašnjava upravnica Dragana Nikolić.

Pre tri godine kada su ponudili prvi par naočara krasila ih je ljubičasta traka, sada su samo ostali kanapi, jedan crveni za žene, i crni, za muškarce. dve dioptrije, jedna od 2, druga od 1,5, pa kome koja odgovara. 

Foto: Google Foto: Google

- Bilo je onih koji su naočare nosili kući, pa su ovo 25. po redu, ima i onih koji baš kod nas traže svoju dioptriju misleći da imamo čitav komplet - kaže upravnica pošte Dragana Nikolić.

Pored karamela na stola i naočara za vid, i knjiga utisaka je prepuna pozitivnih komentara za radnike ove male pošte.

- Sledeći korak biće slušni aparat. Da ne moraju da viču i ometaju druge u radu - šaljivo kaže jedna od radnica pošte u Pinosavi.

(Telegraf.rs/ Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA