SILOVAO JU JE ISPRED VERENIKA: U punom klubu je počeo da joj se nabacuje, a onda je usledio horor!

Mladić se tereti da je nasrtao na ženu na plesnom podijumu kluba da bi potom, protiv njene volje, gurnuo prst u njen polni organ

  • 15

Mladić iz sela u okolini Splita našao se na optuženičkoj klupi splitskog Županijskog suda gde mu se sudi zbog silovanja 35-godišnjakinje iz Splita, koje se dogodilo u jednom splitskom disko-klubu u decembru 2014. godine, i za to mu (ne)delo, ako bude osuđen, preti kazna od jedne do 10 godina zatvora, piše Slobodna Dalmacija.

POKUŠALI DA JE SILUJU NA ULICI: Novi seksualni napad migranata u Švedskoj (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Prema optužnici, sve se odigralo u klubu u koji je oštećena žena stigla sa suprugom i društvom nakon što su pre toga slavili rođendan jedne prijateljice. Mladić se tereti da je nasrtao na ženu na plesnom podijumu kluba da bi potom, protiv njene volje, gurnuo prst u njen polni organ.

– Kad smo došli u klub, za šankom je bio optuženi s društvom i već tada je počeo da se nabacuje jednoj našoj drugoj prijateljici. Bio je dosadan, uhvatio ju je s leđa, hteo je da pleše s njom, a ona mu je rekla da je verena i da se makne od nje. Mi smo se nakon toga raštrkali po klubu i ja sam u jednom trenutku videla crvenu kosu moje prijateljice koja je bila u vrlo neobičnom položaju. Leđima je bila pritisnuta o zid blizu ulaza u WC, obe su joj ruke bile podignute u vazduh, a videla sam jednog muškarca da joj rukom drži njene ruke.

Foto-ilustracija: European Parliament Foto-ilustracija: European Parliament

- Nisam sigurna da li je u rukama imala pivsku bocu. Videla sam da se nešto čudno događa i potrčala sam prema njoj i kad sam došla, ona ga je držala rukom za majicu i govorila mu da sad neće nigde otići. Zatim je došlo obezbeđenje, razdvojili su nas i odgurali prema izlazu iz kluba.

- Ona je sve vreme plakala, bila je jako uzrujana i rekla da ju je on presreo i uhvatio, da ne zna da li je hteo da pleše... Ona je to veče prvi put bila u tom klubu, a kad nas je obezbeđenje izbacilo napolje, iako ne znam zašto su nas, a ne njih izbacili jer je ona samo pokušavala da se odbrani od nasilnika, nazvali smo policiju, prijavili sve i ona je otišla na lekarski pregled – kazala je u svom svedočenju prijateljica oštećene žene.

Na pitanje advokata okrivljenoga, kazala je da se ne seća šta joj je ona govorila o tome šta se zaista dogodilo i na koji način. Dodala je i kako nikad nisu razgovarali o rezultatima lekarskog pregleda.

Okrivljeni mladić kazao je da laže i upitao je da li je videla da je njena prijateljica stavila ruke njemu oko vrata i skočila na njega, na šta je ona odgovorila da nije, prenosi Slobodna Dalmacija.

(Telegraf.rs / Izvor: Slobodna Dalmacija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    21. januar 2016 | 01:18

    Ma daj,ova prica zesce smrdi.Ovaj hostapler joj gurnuo prst u polni organ a ona se jadnica nije odupirala ni branila.Jos sumnjivije muz ili sta joj je vec...Covek joj tu bio celo vece i nista nije preduzeo ovaj mu tu "muljao,teglio" i ravlacio gospodju a on ko papan gde je bio.Pa ubio bi ga na licu mesta na pravdi boga kao zeca,siu bi mu zavrnu rukama da mi pridje zeni samo da joj pridje pijan.Ova prica je zesce izmisljena.Ili je neko napakivanje liku posredi da hoce namerno da mu napakuju robiju jer su se nesto zamerili pa su sve namestili.Prosto mi neverovatno da neko tako dira neciju zenu i da niko ne reaguje a muz pogotovo.To je neverovatno!

  • Momo

    20. januar 2016 | 12:50

    Ova priča zvuči kao horor film kada glavnog glumca jure po ulici punoj ljudi a on ode u neko skladiste:) prije ce biti da je dama dala sebi oduska pa kad je uhvacena napravila dramu i silovanje! To je moje misljenje mozda grijesim dusu ali zaista zvuci nevjerovatno!

  • Stanko

    20. januar 2016 | 18:08

    Stvarno ste vi Hrvati debili...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA