NESTAO NEBOJŠA KRSTIĆ: Misterija u Prokuplju, o čoveku ni traga ni glasa! (FOTO)

Krstićeva supruga Ivana kaže da porodica već gubi snagu i da sumnjaju na najgore

  • 2

O Nebojši Krstiću (36) iz Prokuplja, koji je misteriozno nestao 30. decembra prošle godine još uvek nema nikakvih tragova koji upućuju gde bi on mogao biti. Policija je više puta obilazila terene za koje se sumnjalo da bi mogli da pokažu neki trag o njemu, ali za sada ništa nije pronađeno.

AKO VIDITE NEBOJŠU, ODMAH ZOVITE POLICIJU: Rekao ženi da poljubi decu, pa NESTAO! (FOTO)

Krstićeva supruga Ivana kaže da porodica već gubi snagu i da sumnjaju na najgore. Ipak, iako im je svaki naredni dan dug kao godina, još uvek imaju snage da se nadaju da će Nebojšu pronaći živog i zdravog. Za porodicu kojoj je svaki dan dug kao godina, trenuci neizvesnosti stvaraju očaj i produbljuju patnju.

AKO VIDITE OVOG MUŠKARCA, ODMAH ZOVITE POLICIJU: Nebojša (36) nestao, policija traga za njim! (FOTO)

- Kada čujem priče, koje kruže po gradu, prosto pomislim da ga nikada nisam ni poznavala iako smo u braku 16 godina. Pričaju da se mnogo kockao, da se zadužio kod zelenaša pa čak i da je kuću stavio pod hipoteku. Ne želim da verujem u sve to, svakodnevno obilazim sa porodicom teren oko Rastovničkog jezera koji je u poslednjem telefonskom razgovoru opisao i rekao da će se ubiti – kaže ona.

Na početku se sumnjalo da je Krstić izvršio samoubistvo skočivši u Rastovničko jezero, ali je i ono par puta pretraženo. Poslednji put se javio supruzi par sati pre nestanka i rekao da će od prijatelja da pozajmi 200 evra,kako bi vratio kockarski dug.

Foto: Lična arhiva Foto: Lična arhiva

Nakon tog razgovora,pozvao ju je još jednom i rekao da mu prijatelj nije pozajmio novac i da je rešio da se ubije. Do detalja je opisao mesto na Rastovničkom jezeru na kojem je navodno bio u trenutku kada ju je pozvao, pa se zato mislilo da je izvršio samoubistvo. Ipak, jezero i kraj oko njega su više puta pretraženi i nema tragova da se zaista utopio.

Ne postoji ni trag da je prešao granicu, iako je kod sebe u trenutku nestanka imao dokumenta.

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jao

    20. januar 2016 | 12:37

    Kao i svaki kockar,sme da trosi tudje pare,al taj nema nesto,da bi sebi presudio,time sto je opisao kad ce i gde da se ubije,samo je hteo da naplasi i izvuce opet pare. Vratice se taj ziv i zdrav.

  • AAAA

    20. januar 2016 | 12:39

    Strasno........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA