RUSIJA I FRANCUSKA UDRUŽENE: Borba protiv Islamske države može da počne!

Francuski predsednik pozvao je ruskog predsednika Vladimira Putina da dve zemlje razmene informacije kako bi zadale završni udarac Islamskoj državi

  • 5

Predsednik Francuske Fransoa Oland izjavio je danas da je njegova zemlja spremna da sarađuje s Rusijom u borbi protiv Islamske države, prenosi ruska novinska agencija Tas.

PUTIN JE UBICA? Ruski predsednik naredio likvidaciju špijuna u Velikoj Britaniji

- Voleo bih da ojačamo saradnju i koordinaciju sa Ruskom Federacijom u borbi protiv džihadističe Islamske države, ali samo protiv ID, jer su oni naši jedini neprijatelji - naglasio je Oland.

Francuski predsednik pozvao je ruskog predsednika Vladimira Putina da dve zemlje razmene informacije kako bi zadale završni udarac ID, ali bez dovođenja umerene opozicije u Siriji u "komplikovanu situaciju".

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sergej

    21. januar 2016 | 17:21

    VLADIMIRE VLADIMIROVIČU BUDI OPRRZAN.TO SH ISTI ONI KOJI SU PO NALOGU ANERIKENJACA PRIDALI VASE NOSAČE HELIKOPTERA

  • Koja

    21. januar 2016 | 17:16

    Jel to sa Mistralima kreću ??!

  • Sever

    22. januar 2016 | 01:45

    Uzmite malo, nacinite mali napor, pa procitajte bar nesto o ruskoj istoriji u doba Petra Velikog! Onda ce vam biti jasnije sta to rusi sa francuzima i kako to ! Ne, jasno je ko dan da danasnji putinofili koji se predstavljaju kao rusofili pojma nemaju o toj istoj Rusiji kako danas tako o proslosti! Kaze mi komsija, to su bre ovi debili sto znaju za Staljina i nista vise! Najgora vrsta! Izdajnici sopstvenog ,ruskog naroda! (to misli na staljiniste u Rusiji)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA