ZA 10 GODINA NEĆEMO KUPOVATI NOVCEM: Neverovatno upozorenje šokiralo ceo svet

- Gotovina u idućih desetak godina verovatno neće postojati. Nema potrebe za to, to je strašno neefikasno i skupo - rekao je Džon Krijan, izvršni direktor Dojče Banke

  • 24

Izvršni direktor jedne od najvećih evropskih banaka rekao je kako gotovina više neće postojati u narednoj deceniji.

SNOUDEN OTKRIO: Mogu da vam hakuju telefon samo jednom porukom!

- Gotovina u idućih desetak godina verovatno neće postojati. Nema potrebe za to, to je strašno neefikasnoo i skupo - rekao je Džon Krijan, izvršni direktor Dojče Banke, tokom rasprave o finansijskoj tehnologiji u Davosu.

Diskusiju je obeležila izjava predsednika uprave PejPala, Dana Šulmana, koji je rekao kako je sajber kriminal najveća pretnja finansijskoj industriji, piše Reuters.

- Sledeći veliki stres je taj da će finansijski sastav biti hakovan u trajanju od jednog ili dva dana -  rekao je Šulman.

(Telegraf.rs / Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina Jerković

    22. januar 2016 | 18:35

    Још 10 година окупације од европске уније и нато која је почела прво заузимањем Косова 1999 године, нећемо ни имати новац него ћемо бити сви опљачкани бедници, чекајући да нам "инвеститори" из иностранства бацају хлеб са камиона.

  • VAN

    22. januar 2016 | 13:43

    Plaćanje bez gotovine skupo će nas koštati jer i ovako banke nas čerupaju i deru za bankarske usluge da više zaradjuju od svih zelenaša u prošlosti.

  • gaga

    22. januar 2016 | 15:01

    sto za 10 godina? kod nas je to vreme vec doslo.ljudi nigde dinara nemaju, a kupuju.tek sad vidim koliko smo mi stvarno lideri u regionu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA