Opšta tuča na biračkom mestu na Novom Beogradu, letele stolice, hapsila policija!

Tokom glasanja u Osnovnoj školi "Jovan Dučić" došlo do sukoba među članovima biračkog odbora, intervenisao MUP! Dan kasnije, svi učesnici kriju bruku...

  • 3

Juče je tokom glasanja na biračkom mestu u Osnovnoj školi "Jovan Dučić" na Novom Beogradu došlo do opšte tuče među članovima biračkog odbora, a sukobljene strane je na kraju morala da razdvaja interventna brigada MUP-a Srbije, saznaje Telegraf.rs!

- Tokom glasanja je došlo do verbalnog, a nakon toga i fizičkog obračuna između članova odbora. Nije se znalo ko koga bije! Leteo je inventar, glasanje je prekinuto, a pošto tuča nije prestala, pozvali su policiju, koja je ubrzo stigla, razdvojila sukobljene strane i zaustavila batinanje - kaže jedan od posmatrača na tom izbornom mestu.

Ovu informaciju, međutim, sve stranke i institucije su demantovale, istakavši da se incident nije ni dogodio, ili da nisu obaveštene o njemu.

Poverenik DS-a za opštinu Novi Beograd Ljiljana Lučić tvrdi da smo dobili pogrešnu informaciju i da nikakve tuče nije bilo.

- Sada sam proverila i mogu da kažem da se nikakva tuča nije dogodila na tom izbornom mestu - kategorična je Lučićeva.

Zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić takođe nije čuo ništa o ovom događaju.

- Nemam informacije o tome - kratak je Vučić.

Predsednik Gradske izborne komisije Ivan Šebek navodi da je stigao određeni broj pritužbi na izborni proces u Beogradu, međutim, tuča nije prijavljena.

Tragom ove vesti, otišli smo do osnovne škole u novobeogradskom Bloku 21, da bi saznali o čemu je reč. Međutim, tamo nam je rečeno da je sekretar "upravo otišao", da direktor "samo što je izašao", a da niko sem njih nije zadužen da daje izjave medijima.

Međutim, ovakav skandal nije mogao da ostane neprimećen, pa nam je u nezvaničnom razgovoru potvrđeno da se tuča zaista desila.

- Pobili su se ovi što stoje na kutijama. Tukli su se i stolicama. Bila je i milicija, pa ih je razdvojila i privela - rekla nam je jedna od radnica u ovoj ustanovi koja je želela da ostane anonimna.

(I. M. / N. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milenko perić

    9. maj 2012 | 01:05

    ja sam bio po zapisnik, svi članovi komisije iz SNS su otišli pošto je u zapisnik uneto da je nepravilnost počinjena još ujutru tako sto listići nisu izbrojani a uvece se pojavio višak. moguće da se to dogodilo kada sam otisao sa zapisnikom.

  • Slobodan Živković

    7. maj 2012 | 22:26

    ... strava.

  • Jovic Ozren

    8. maj 2012 | 11:50

    Nasa posla,siledjije gde god se nadjes,svi bi da dele pravdu na svoj nacin a i izbori su prica za sebe,samo kad bi se znali svi detalji.Kakvi smo takva nam je i vlast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA