NOVI PUTINOV PONOS: Razarač podmornica, toliko MOĆAN da ceo svet priča o njemu! (VIDEO)

Glavna svrha ovog broda je da otkrije i uništi neprijateljske podmornice, što znači da je njegova sadašnja uloga u sirijskom raspoređivanju viša od sporedne

  • 13

Ruska mornarica je omogućila novinarima obilazak razarača klase "Udaloj" za borbu protiv podmornica, koji je raspoređen u sirijskoj luci Latakiji da pomogne drugim ruskim ratnim brodovima na njihovoj mediteranskoj misiji.

SMRTONOSNE RAKETE: Rusko nebo čuvaće ovo super-oružje!

"Viceadmiral Kulakov“ je jedna od osam fregata te klase, koja je trenutno u službi u Ruskoj mornarici, preneo je Sputnjik.

Njena glavna svrha je da otkrije i uništi neprijateljske podmornice, što znači da je njena sadašnja uloga u sirijskom raspoređivanju više od sporedne.

Dok čuva rusku flotilu Latakije, brod otkriva i prati nekoliko stranih podmornica na izviđačkim misijama van sirijske obale, ali nije bio angažovan u borbenim misijama.

Helikopter za traganje i spasavanje "Kamov" Ka-27PS "Viceadmirala Kulakova" spreman je da odgovori na vanredne situacije na morima.

Ranije je medijima bilo dozvoljeno da posete vazduhoplovnu bazu Hmejmim južno od Latakje, sa koje lete ruski avioni, i razarač raketa "Moskva".

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    23. januar 2016 | 12:35

    21 VEK JE POCEO JADNO-TRKA U NAORUZANJU U SVETU DOVODI DO BEDE I JADA STOTINE MILIONA LJUDI NA PLANETI ZEMLJI I NA KRAJU CE DOVESTI DO 3 SVETSKOG RATA I KRAJA LJUDSKOJ RASI !!!!! IDIOTIZAM MOCNIKA I PERVERZNIH BUDALA !!!

  • Ocajnono pero

    23. januar 2016 | 12:40

    Mislim da vam je anketno pitanje suvislo. Ovaj razarac neucestvuje u dejstvima kao krstarice. Njegova namena je zastita drugih brodova tako da pitanje da li ce unistiti ISIS je suvislo. Moc obog razaraca je zastrasujuca, ali najveca vrednost je helikopter Kamov. Za vreme Jeljcina Amerikanci su izdejstvovali da prestane njegova proizvodnja. Njegov sonar toliko jejak i dobar da je americke podmornice tj.njihove kapetane dovodio do ocajanja.

  • Jeretik

    23. januar 2016 | 13:39

    A sta mi imamo od svega toga , mi smo kroz istoriju samo meso za topove , i jednih i drugih i " trecih , sto vise " topova to vise mesa , neka hvala .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA