ŠOKANTNA ISPOVEST SRPSKOG VEHABIJE: Kajem se što nisam nikog ubio kad sam pucao na američku ambasadu! (VIDEO) (FOTO)

Sve vreme dok sam pucao ispred ambasade SAD u Sarajevu nadao sam se da će specijalci izaći iz zgrade i priželjkivao sam ih za mete, kaže Mevlid Jašarević u ispovesti koja je sve šokirala

Mevlid Jašarević, vehabija iz Novog Pazara koji je iz kalašnjikova 2011. godine pucao na ambasadu SAD u Sarajevu, u šokantnoj ispovesti rekao je da nije zadovoljan svojim tadašnjim učinkom kada je ranio jednog policajca, već da, šta više, žali što nikog nije ubio.

MIRAN KAO BUBICA: Vehabija koji je napao Ambasadu SAD u Sarajevu danas pravi olovke (VIDEO)

- Najveća greška mi je bila što sam prebrzo ispucao sve metke iz mog kalašnjikova. Sve vreme dok sam pucao ispred ambasade SAD u Sarajevu nadao sam se da će specijalci izaći iz zgrade i priželjkivao sam ih za mete. Nisam zadovoljan svojim učinkom tog dana i samo jednim ranjenim policajcem - rekao je Jašarević u emisiji "Napadanja”, autora Admira Crvčanina, koja je emitovana na bosanskoj Sinema televiziji.

PANIKA U BOSNI: Vehabiju izbacili iz džamije, sad preti da će UBITI 40 LJUDI ZA NOVU GODINU!

On je  sat i po vremena, bez trunke kajanja i sa osmehom na licu, govorio o pripremama za napad, pucnjavi u Sarajevu, suđenju, petnaestogodišnjoj robiji koju je dobio i zatvorskim danima u KP domu Zenica.

Printskrin/ Youtube: Depo TV Printskrin/ Youtube: Depo TV

- Na napad sam se pripremao u Donjoj Maoči gde sam živeo sa suprugom i detetom. Niko od braće me nije nagovarao, niti mi je pomagao, ideja je bila moja. Kuća mi je bila puna oružja, svaki musliman treba da je dobro naoružan. Sa braćom u Donjoj Maoči pokušavao sam da vežbam bojevo gađanje ali su nam smetnju pravili helikopteri koji su često nadletali ovu vehabijsko-selefijsku koloniju u Bosni - kaže Jašarević.

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

VEHABIJA iz Sarajeva planirao POKOLJ U SRBIJI?

Zanimljivo je da se Jašarević na suđenju u Sarajevu pojavio obrijan, da se tada odrekao vehabija i braće u Maoči, tvrdeći da mu je bilo bolje da misli o svom detetu nego o Avganistanu. Na suđenju se izvinio porodici ranjenog policajca Mirsada Velića, građanima Sarajeva i osoblju američke ambasade. Međutim, čim je upućen na izdržavanje kazne vratio se svojoj vehabijskoj ideologiji i prepoznatljivom vehabijskom imidžu.

Printskrin/ Youtube: Depo TV Printskrin/ Youtube: Depo TV

Jašarević je, inače, rođen u Novom Pazaru gde je i odrastao. Vehabijski putevi odveli su ga u Beč, a potom i u Donju Maoču. Iz Bosne je često dolazio u rodni grad gde je bio gost Abida Podbićanina i braće u mesdžidu “Furkan”, koji je poznat kao regrutni centar boraca ISIL-a.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆Panter☆☆☆

    25. januar 2016 | 19:09

    Nije ona Srpski vehabija....vec vehabija koji zivi u Srbiji!

  • ÔDragan

    25. januar 2016 | 19:06

    kajem se i krivo mi,sto te pogodise u nogu umesto u tu ludu glavu,e to mi je krivo,ali ima vremena.

  • Bog

    25. januar 2016 | 19:07

    Smeće od čoveka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA