MOJE DETE (16) IMA RAK, LEKARI JOJ DAJU MALE ŠANSE, A MONSTRUM JU JE SILOVAO SAT VREMENA! Jeziv krik majke zapalio je Srbiju

Bivši profesionalni vojnik u Legiji stranaca R. V. (53) iz Jagodine, osumnjičen da je silovao maloletnu I. S. (16) obolelu od karcinoma, kojoj su lekari davali samo jedan odsto šansi da preživi

  • 14

Bivši profesionalni vojnik u Legiji stranaca R. V. (53) iz Jagodine, osumnjičen da je silovao maloletnu I. S. (16) obolelu od karcinoma, kojoj su lekari davali samo jedan odsto šansi da preživi, na saslušanju u policiji priznao je zločin, ali nije rekao i razlog zbog čega je počinio zlodelo, saznaje „Alo!“.

HOROR U JAGODINI: Komšija silovao mentalno bolesnu devojčicu?!

Majka nesrećne devojčice N. S. dobila je ćerkin ginekološki nalaz, koji je potvrdio njene sumnje da je I. S. žrtva seksualnog zlostavljanja i da se R. V. na njoj iživljavao više od sat vremena!

- On nije čovek, on je monstrum! Moja ćerka je otišla do njega da joj pogleda laptop, a on ju je silovao. Znao je da je dete bolesno od raka, da je ometena u razvoju i da sam mu verovala jer je naš komšija i prijatelj. On je i mog sina učio auto-mehaničarskom zanatu. Verovala sam mu kao čoveku. Kada sam saznala šta se dogodilo, otišla sam kod njega i on mi je priznao da ju je silovao. Nije znao da kaže zbog čega i samo je plakao - priča šokirana majka nesrećne devojčice.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

- Imam težak život. Devet puta sam bila žrtva nasilja u porodici. Još mi se ovo dogodilo s detetom da ni sama ne znam kako ću to prevazići. Verovala sam tom čoveku jer mi je devet godina dolazio u kuću - objašnjava N. S za ovaj list.

Ona dodaje da se ceo život borila za ćerkin život i navodi da je njena devojčica više provela u Dečjoj bolnici u Tiršovoj nego kod kuće. Lekari su nesrećnoj devojčici operisali maligni tumor, koji se nalazio između rebara i koji je bio težak 1,5 kilograma!

- Živimo u siromaštvu, ali ja sam se trudila da mom detetu priuštim sve što bi je učinilo srećnom. Zajedno se borimo da prebrodimo njenu bolest, ali i ometenost u razvoju. Sada kada pričam s njom, preti mi da će se zbog svega ubiti jer ne može da zaboravi detalje silovanja. Pričali su s njom i lekari i psiholozi, ali ona ne izlazi iz krize. Nema volju za životom - jedva završava rečenicu nesrećna majka.

Kako prenosi ovaj list R. V. uhapšen je prošle nedelje pod sumnjom da je 13. januara silovao komšinicu I. S., obolelu od raka i zaostalu u razvoju.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    26. januar 2016 | 08:43

    Više nego strašno.

  • Vladeta

    26. januar 2016 | 08:34

    Dosta sam pogan na rijecima al ovde stvarno nemam komentar da znadoh sta pise ne bih ovu stranicu otvorio uh mali andjelcicu da ti bog podari zivot

  • momazver

    26. januar 2016 | 08:13

    Evo,lepo... NE MOGU..ne mogu...UFF! Bože,ako te ima, ili pomozi ljudima, ili ih brate sprži.Čime je neko poput ove devojčice TO/sve i takav život,/ zaslužio?A o njemu,tom monstrumu....Ako krenem da pišem i prospem svoj bes,završiću u zatvoru!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA