RAZBOJNICI UPALI KOD UPRAVNIKA BOGOSLOVSKE ŠKOLE I PRETILI MU: Pljačka, ubićemo te! (FOTO)

- Upravnik je skupio snage i viknuo: "Pljačka!" Tek tada je nastala borba, udarali su ga gde su stigli, i jedan i drugi su ga tukli pištoljima po glavi, jedan od njih ga je ugrizao za ruku - ispričao je jedan od izvora

  • 3

Učenici Srednje bogoslovske škole "Sveti Arsenije Sremac" iz Sremskih Karlovca sprečili su juče razbojnike koji su uz pretnje pištoljima pokušali da opljačkaju školu.

Lopovi u BOGOSLOVIJI IZUJEDALI UPRAVNIKA i oteli 10.000 EVRA, a onda su ih UHAPSILI ĐACI! Detalji borbe o kojoj bruji Srbija

Policija je uhapsila pljačkaše N. M. (30) i D. K. (43), dok se još uvek traga za M. Lj. (41)

NAPADNUTA BOGOSLOVIJA, UČENICI SAVLADALI RAZBOJNIKE! Drama u Sremskim Karlovcima, ekonoma vezali lisicama i pretili mu pištoljem!

Dvojica pljačkaša ušla su u kancelariju upravnika škole Miloša Cvetkovića (37) i počeli su da viču na njega tražeći mu pare uz pretnje da će ga ubiti, piše Kurir.

- Upravnik, koji je ujedno i ekonom škole, nije znao šta ga je snašlo. Skočili su odmah na njega, jedan mu je vezivao noge selotejpom, a drugi je izvadio pištolj. Upravnik je skupio snage i viknuo: "Pljačka!" Tek tada je nastala borba, udarali su ga gde su stigli, i jedan i drugi su ga tukli pištoljima po glavi, jedan od njih ga je ugrizao za ruku - ispričao je jedan o izvora.

Printskrin: n1info.com Printskrin: n1info.com

Učenici koji su u tom trenutku bili na času čuli su upravnikov vrisak  i izleteli su iz učionice.

- Jedan od njih je pre nego što smo mi otvorili kancelariju izašao, ali smo ga nas trojica savladali. Polegli ga na zemlju, a drugi momci iz škole su ušli da spasavaju upravnika. Taj drugi se borio s upravnikom, koji mu je pružao žestok otpor, a razbojnik je vikao: "Ubiću vas sve" - rekli su učenici pomenute škole.

Kada su ih savladali pozvali su policiju koja ih je uhapsila, tada se ispostavilo da razbojnici nisu imali prave pištolje već igračke.

(Telegraf.rs/ Izvor: n1info.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA