POTPUNI HAOS U PARIZU: Evakuisano 6 škola zbog dojave o postavljenoj bombi! (VIDEO)

Dosad je pronađen samo jedan sumnjivi predmet, koji bi mogao da bude i samo zaboravljena školska torba, istakla je policija

  • 1

U Parizu je danas evakuisano šest prestižnih srednjih škola nakon što je telefonom dojavljeno da su u njima postavljene bombe, saopštila je danas francuska policija.

EVAKUISANA ŠKOLA U FRANCUSKOJ: Učenik preti da će razneti sebe i drugove, hiljade učenika strahuju zbog bombe! (FOTO) (VIDEO)

Škole su jutros između 10.20 i 11.20 sati dobile praktično identične pozive od anonimnih osoba, navodi se u policijskom saopštenju, prenela je agencija AFP.

Učenici škola "Šarlmanj", "Fenelon", "Montanj", "Kondorse", "Anri IV" i "Lui le Gran", koje se nalaze u luksuznim kvartovima francuske prestonice, prebačeni su na bezbednu lokaciju dok su policajci pretraživali školske zgrade.

Dosad je pronađen samo jedan sumnjivi predmet, koji bi mogao da bude i samo zaboravljena školska torba, istakla je policija.

Sve ovo se dešava u vreme kada je u Franccuskoj narod na ulicama zbog nezadovoljstva ekonomskim stanjem. Više o tome šta se danas dešava u Francuskoj pročitajte OVDE

Pogledajte video od 11. januara, kada je, takođe, bila pretnja o postavljenoj bombi u školi:

https://twitter.com/RvZefear/status/686477025905881088?ref_src=twsrc%5Etfw

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nele

    26. januar 2016 | 15:49

    Vraca vam se bumerang francyzi ne mozete da pravite kolonuje a da vam posle bude dobro iskreno ko vas j e

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA