NEKA MU GORI DUŠA, UGASIO JE MOJE SUNCE: Lelek majke ubijene Dragane

Rekao joj je da dođe da se dogovore o isplati nadoknade i povratku na posao. "Nemoj ćerko, to mi je sumnjivo", rekla sam joj. Duljaj je u početku glumio da je sve u redu. Kada ga je nesrećna Dragana pitala kada će je vratiti na posao, rekao je: "Nikad, nikad, imam za tebe drugi plan". Tada je izvadio pištolj, priča majka ubijene Dragane Matijević

  • 16

Dan posle užasnog zločina u Zaječaru, majka ubijene Dragane Matijević i dalje je u šoku da je vlasnik lanca pekara Marjan Duljaj usmrtio njenu ćerku, a potom pokušao i samoubistvo pucanjem sebi u grudi.

UŽAS U ZAJEČARU: Vlasnik pekare PUCAO SVOJOJ RADNICI U GLAVU, pa SEBI U GRUDI (FOTO)

- Monstrum je planirao da je ubije! Bukvalno ju je namamio da dođe da bi joj se osvetio jer je trebalo da je vrati na posao i isplati joj 15 plata. Zlikovac, najveći, neka mu gori duša! Ugasio je moje sunce, a moj unuk je sada ostao siroče - rekla je za Kurir Miroslava Matijević, majka ubijene Dragane.

REKAO JOJ JE: "SAD ĆU DA TE VRATIM NA POSAO", A ONDA JOJ PUCAO U GLAVU: Detalji stravične tragedije u Zaječaru!

Dragana i vlasnik lanca pekara gde je radila bili su u sporu zbog posla. Iako je kod njega radila devet godina, pre godinu i po polomila je ruku i morala je na bolovanje.

(VIDEO) SEKUND PRE NEGO ŠTO JE PEKAR SEBI PUCAO U GRUDI: Jezivi snimak tragedije koja je šokirala Srbiju!

- Imala je problema sa zdravljem, pa je išla na lečenje u Beograd. Morala je da uzme bolovanje, što je Duljaj iskoristio da joj da otkaz i na njeno mesto primi dve nove radnice. Dragana se nije pomirila s tim pa ga je tužila. Kada je shvatio da gubi spor, obećao je da će je primiti nazad, ali nije dao garanciju, pa mu advokatica i Dragana nisu verovale.

Kobnog dana Dragana nije ni trebalo da se sretne sa Duljajem, već samo njena advokatica.

- Dragana se oko 10:30 spremala da ode u grad i plati komunalije kada joj je zazvonio telefon. Bio je to Duljaj. Rekao joj je da dođe da se dogovore o isplati nadoknade i povratku na posao. "Nemoj ćerko, to mi je sumnjivo", rekla sam joj. Duljaj je u početku glumio da je sve u redu. Kada ga je nesrećna Dragana pitala kada će je vratiti na posao, rekao je: "Nikad, nikad, imam za tebe drugi plan". Tada je izvadio pištolj i pucao u nju, pa u sebe - zaključuje Miroslava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sudija

    28. januar 2016 | 18:25

    Mora presuda da bude LICNA za ovakva zlodela...pravda u svojim rukama,...kakva advokatica,kakvo sudstvo i presude...

  • Јасмина

    28. januar 2016 | 23:48

    Који је то болесник.Угасио је један живот,због 100 000 дин.Уништио је све,и обе породице и све оно што је имао..

  • Andjelija

    28. januar 2016 | 21:53

    Sada su na redu sudstvo, opsti bojkot gradjana Zajecara , da niko ne kupuje u "lancu" pekara jednog ubice, i poostravanje kazni prema svim privatnim preduzetnicima, da niko od njih ne sme da drzi neprijavljene radnike, da mora da im placa redovno zdravstveno i penzijsko osiguranje, a drzavi poreze i doprinose. Ova zemlja je zato i siromasna, zato sto tajkuni ne placaju poreze....itd.A ako ih i prijave, placaju im minimalac. I mali preduzetnici u vecini slucajeva to rade. U pekarama prodavacice imaju jedva 20 000 din. U manjim mestima 15000 ili u najboljem slucaju 18 000. Stalno ih menjaju tj. otpustaju ili one jadne pokusavaju da nadju pristojnije placen posao. Nema prava na bolovanje, nema prava da pojede jednu kiflu, a ako se pozali na uslove rada ili trazi da joj se plati prekovremeno....dobija otkaz. Znaju robovlasnici da na birou ima mladih i nezaposlenih, pa ce brzo doci do svezeg mesa! Zato gospodo inspektori, ne budite pidmitljivi , nego izvolite , pa zaredjajte po milionima pekara, hamburgernica, butika, kineskih radnji , po kaficima , splavovima i knjige poslovanja u sake. Kada budete radili svoj posao kao sto treba, ovakvih tragedija nece biti, a radnici , koji posteno rade svoj posao nece se plasiti da prijave slucajeve mobinga, ne isplacivanja plata, maltretiranja i vredjanja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA