Lepa vest za pacijente Banje Koviljače! Bolnica dobila poštu! (FOTO)

Poslovnicu su svečano pustili u rad Milan Krkobabić, direktor Javnog preduzeća "Pošta Srbije" i primarijus doktor Aleksandar Jokić, v. d. generalnog direktora Specijalne bolnice za rehabilitaciju

  • 1

U nastavku akcije "52 pošte za 52 nedelje", Pošta Srbije je danas otvorila novu ekspozituru 15316 Banja Koviljača, u istoimenoj Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju, a na molbu Uprave ove elitne zdravstvene ustanove.

52 pošte za 52 nedelje: Otvorena pošta u šumadijskom selu Ranilović

Poslovnicu su svečano pustili u rad Milan Krkobabić, direktor Javnog preduzeća "Pošta Srbije" i primarijus doktor Aleksandar Jokić, v. d. generalnog direktora Specijalne bolnice za rehabilitaciju "Banja Koviljača".

Prve usluge u pošti bile su dva novosklopljena ugovora u okviru promotivne akcije kurirske službe Pošte Srbije "Post ekspres za 99 dinara", a korisnici su Uprava Specijalne bolnice za rehabilitaciju "Banja Koviljača" i Javno preduzeće "Direkcija za izgradnju Banje Koviljače".

- Pošta je pred vratima, odnosno Pošta je već ušla i ulazi u sve delove Srbije, a pogotovo u one odakle su neki otišli, planiraju da odu ili će možda već sutra otići, jer tržište je zasićeno, a narod ima sve manje para. Poslovne banke su uzele ono što su imale da uzmu i sada se spremaju da odu. Srbija ostaje Srbima, ostaje prazna, bez radnih mesta. Međutim, ovo je primer da možemo da se snađemo i bez njih. Ovo je 1.495 poslovnica Pošte Srbije, a sve banke zajedno imaju 1.746 ekspozitura. Još malo pa ćemo da se izjednačimo sa njima, ali i da ih premašimo. Sve ovo radimo da bismo podstakli razvoj i uposlili ljude. Zapošljavamo, ali ne bez razloga i osnova. Ovo je novi posao, a svaki novi posao znači i novog radnika - rekao je na svečanosti otvaranja pošte Milan Krkobabić i dodao:

Foto: Promo Foto: Promo

- Pošta Srbije otvara nove poslovnice, uvodi nove usluge, i to je ono o čemu konkurencija može samo da sanja. Ove godine ćemo uvećati neto dobit za 25 odsto, iako je prošla godina bila rekordna sa rezultatom od preko tri milijarde dinara. Dakle, možemo kada hoćemo, kada smo spremni da radimo.

Nova poslovnica je slavski dar Pošte Srbije rehabilitacionom centru, koji važi za jedan od najsavremenijih u Evropi. U njemu se godišnje stacionarno leči preko 17.000 pacijenata i oko tri stotine zaposlenih obezbeđuje svoju egzistenciju. „Ova pošta je posebno bitna za više od 8.000 korisnika bolnice koji dolaze o svom trošku i pretežno su teško pokretni. Sada mogu računati na poštansku uslugu na licu mesta - istako je primarijus doktor Aleksandar Jokić.

Svečanosti je prisustvovao i značaj otvaranja pošte istakao i Vidoje Petrović, gradonačelnik Loznice.

Pošta Srbije i na ovaj način pokazuje da želi da uslugama bude još bliža i pristupačnija korisnicima, tako da zaposleni, gosti i pacijenti Specijalne bolnice za rehabilitaciju sada mogu bez izlaska iz zdravstvenog kompleksa, brzo i jednostavno da završe sve poslove za koje im je neophodna pošta – da podignu penziju, platu ili novac koji šalju rođaci i prijatelji, da izmire račun, predaju na prenos razlednicu ili poklon-suvenir iz ovog ljupkog mesta Mačvanskog okruga.

Foto: Promo Foto: Promo

Na ovom šalteru biće dostupne sve klasične i savremene poštanske i platne usluge, baš kao u najvećim gradskim centrima, jer je umrežen u jedinstvenu informatičko - komunikacionu aplikaciju Posttis, koja je delo tehnologa i informatičara Pošte Srbije.

Otvaranjem ove poslovnice u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju "Banja Koviljača" obezbeđena je veća dostupnost korisnicima poštanskih usluga i viši nivo kvaliteta pružanja poštanskih usluga na teritoriji Regionalne radne jedinice "Užice, Šabac, Valjevo"– Područne jedinice višeg ranga "Šabac".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milic

    29. januar 2016 | 17:59

    Kad je predizborna kampanja sve se uradi a posle toga nije vazno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA