OD "CITROENA C3" DO 3.000 EVRA: Moj Kiosk i Vulkan dodelili nagrade za najboljeg prodavca knjiga!

Saša Petković, direktor Vulkan izdavaštva, dodelio je prvu nagradu automobil "citroen C3". Drugu nagradu dodelio je Vasilije Zerdo, generalni direktor maloprodajnog lanca Moj Kiosk, i to vaučer u iznosu od 3.000 evra, dok će dobitnica treće nagrade putovati u Italiju zahvaljući agenciji Oktopod travel

  • 1

Maloprodajna kompanija Moj Kiosk, članica Moj Kiosk Group-e i izdavačka kuća Vulkan izdavaštvo dodelili su vredne nagrade za najboljeg prodavca knjiga kompanije Moj Kiosk za 2015. godinu.

SVAKI DRUGI SRBIN NE ČITA KNJIGE, SVAKI ČETVRTI NI NOVINE: E, ovo će vas sigurno promeniti!

Saša Petković, direktor Vulkan izdavaštva, dodelio je prvu nagradu automobil "citroen C3". Drugu nagradu dodelio je Vasilije Zerdo, generalni direktor maloprodajnog lanca Moj Kiosk, i to vaučer u iznosu od 3.000 evra, dok će dobitnica treće nagrade putovati u Italiju zahvaljući agenciji Oktopod travel.

Svečana dodela vrednih nagrada organizovana je u prostorijama kompanije Moj Kiosk Group uz prisustvo menadžmenta obe kompanije.

Vrednim radom, entuzijazmom i kreativnošću, prodavci kompanije Moj Kiosk su pokazali da je kiosk kao format maloprodaje odličan lanac za prodaju knjiga, a da ovakve aktivnosti predstavljaju značajan doprinos povećanju čitalačke publike u našoj zemlji.

Moj Kiosk -  nagrade2

Dodatna prednost ove inicijative je i ta što se lanac Moj Kiosk nalazi u celoj Srbiji tako da su knjige dostupne svima. Svi oni koji vole da čitaju ne moraju više da budu u potrazi za najbližom knjižarom jer su im mnogi naslovi omiljenih pisaca i izdavača sada na dohvat ruke.

Saradnja dveju kompanija, Moj Kiosk i Vulkan izdavaštva, pokazuje da zahvaljujući dobro osmišljenim akcijama i dodatnoj motivaciji zaposlenih, knjiga može ponovo da postane omiljeni poklon i društvo našim sugrađanima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosovo

    29. januar 2016 | 14:22

    Nazalost, kod nas na Kosovu nema ni Vulkana, niti Moj kiosk! Izuzetno mi je zao sto je tako! Mnogo volim da citam a dosta mi je teako da nabavljam knjige. Knjige Vulkana ne migu dobiti ni preko Interneta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA