Tadić: Niko da ne propusti priliku 20. maja

Ostanak kod kuće na dan izbora bio bi čin pasivnosti u trenutku kada svaki građanin mora da kaže šta hoće od svog života i kakvu budućnost želi, poručio predsednički kandidat DS-a u Ćićevcu

  • 1

Predsednički kandidat liste "Izbor za bolji život" Boris Tadić pozvao je danas birače da ne propuste priliku da 20. maja kažu kakav život žele. Tadić je u razgovoru sa žiteljima Ćićevca ponovio da će s potencijalnim koalicionim partnerima o formiranju vlade razgovarati posle pobede 20. maja.

On je apelovao na "građansku mobilizaciju" i objasnio da je 20. maj dan kada građani treba da kažu da li jednom za svagda žele da izgrade društvo u kojem nema lažnih optužbi i u kojem vladaju pristojnost i čestitost.

- Ostanak kod kuće na dan izbora bio bi čin pasivnosti u trenutku kada svaki građanin mora mora da kaže šta hoće od svog života i kakvu budućnost želi. Od rezultata predstojećih izbora zavisiće i karakter države, kao i njen položaj u regionu i svetu. Tražim da ubedite svakog da izađe i da glasa za budućnost i našu političku opciju - rekao je Tadić i dodao:

- Građani su rekli da opozicija ne može da vodi Srbiju napred, ali i da vladajuće stranke moraju da Srbiju vode tako što će da se menjaju i same, i mi smo kazali da ćemo to uraditi. Imam nameru da pobedimo na ovim izborima i to je prva pretpostavka prave pobede, kad čovek opredeli sebe za pobedu to je prvi korak, ali to nije dovoljno. Potrebna mi je vaša podrška - poručio je Tadić.

Lista koju predvodi Demokratska stranka je u Ćićevcu na izborima 6. maja osvojila 38 procenata glasova.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA