TINEJDŽER RASPORIO STOMAK DRUGU: Napao ga zbog LANČIĆA!

Prema rečima hirurga, dete je imalo i povrede želuca i creva, a ubod u grudnom košu je, na sreću, zaustavljen u rebru

  • 8

Incident u Janji kod Bijeljine u kojem je danas maloletnik čakijom izbo maloletnog druga u dvorištu srednje škole, dogodio se nakon svađe oko vraćanja lančića.

NAPAD U ČAČANSKOJ ŠKOLI: Izboli mladića u grudi i glavu!

Zekić je potvrdio da su napadač i povređeni različite nacionalnosti, ali da činjenice do sada ne ukazuju da bi motiv napada mogla biti međunacionalna mržnja.

Napadač je preklopnom čakijom četiri puta ubo povređenog maloletnika. U školskom dvorištu Srednje stručne škole u Janji u 12.30 časova šesnaestogodišnjak iz ovog mesta izbo je godinu dana starijeg maloletnika.

Srna saznaje da su u incidentu učestvovali učenici prvog razreda trgovačkog smera koji idu u isto odeljenje, maloletni napadač je Bošnjak, a povređeni maloletnik je Srbin.

Nakon operacije u Bolnici "Sveti Vračevi" u Bijeljini, gde je povređeni zbrinut, lekari su rekli da je dete u teškom stanju, sa veoma teškim povredama od uboda noža, od kojih je najteža povreda aorte.

Prema rečima hirurga, dete je imalo i povrede želuca i creva, a ubod u grudnom košu je, na sreću, zaustavljen u rebru.

(Telegraf.rs / Izvor: Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vaspitač

    29. januar 2016 | 21:15

    Majke se dale po kavama i salonima,a deca bez kontrole, dok profesori samo čekaju privatne časove da na " malu " platu nabace koji DINARČIC.

  • JA

    29. januar 2016 | 21:04

    Po ko zna koji put. Samo noz, noz, i noz. Potuci se ko musko, koje kukavice danas, za gluposti samo vade noz, i bodu se k'o dobar dan...

  • liz

    29. januar 2016 | 20:54

    Budala! Unistio je zivot i sebi i tom jadnom detetu! Sve ostalo je suvisno komentarisati....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA