AKO ME UBIJE NEK TI OSTANU BAR OVE PARE: Poslednje reči pokojne radnice pekare upućene sinu

- Moja majka je predosećala tragediju, i plašila se da će je Duljaj ubiti - tvrdi Miša Matijević, sin ubijene radnice pekare u Zaječaru

  • 42

Draganu Matijević (49) iz Zaječara svirepo je ubio gazda pekare, u kojoj je radila, Marjan Duljaj, a potom i pucao sebi u glavu. Ona je juče sahranjena na zaječarskom groblju, a njenu smrt najteže su podneli sin i majka.

Sin Miša se u nekoliko navrata skoro onesvestio, pa su morali da ga osvežavaju vodom.

NEKA MU GORI DUŠA, UGASIO JE MOJE SUNCE: Lelek majke ubijene Dragane

UŽAS U ZAJEČARU: Vlasnik pekare PUCAO SVOJOJ RADNICI U GLAVU, pa SEBI U GRUDI (FOTO)

- Moja majka je predosećala tragediju, i plašila se da će je Duljaj ubiti. Zato mi je rekla da ako se tako nešto dogodi, uzmem novac koji joj on duguje za 15 neisplaćenih plata. Bila je hrabra da se suoči sa njim i sa smrću, da ode tamo u klopku, iako je bila svesna da joj je Duljaj stalno pretio i tražio da odustane od tužbe - kaže nesrećni mladić.

REKAO JOJ JE: "SAD ĆU DA TE VRATIM NA POSAO", A ONDA JOJ PUCAO U GLAVU: Detalji stravične tragedije u Zaječaru!

On se takođe seća da je Duljaj maltretirao sve radnice:

- Tražio je da ne kucaju fiskalni račun i da rade prekovremeno. Nije im dozvoljavao da uzmu pecivo za doručak, već su jele praznu kiflu. Žalila se i da su morale da vraćaju novac. Po zakonu im je isplaćivao minimalac, a onda oduzimao gotovinu od 16.000 dinara koliko im je bila mesečna nadoknada. Niko nije smeo da se buni jer je pretio otkazom - dodaje Miša još detalja jezive tragedije koja je pogodila Zaječar.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na sahrani su se čule reči i njene majke, koja je oplakivala ćerku nad grobom:

- Dragana, sunce moje, što Bog mene ne uze, nego tebe mlađu u tebe da stave. Nado i uzdanice moja, Bog će njemu da sudi - kukala je ucveljena majka.

Podesećanja radi, jezivo ubistvo dogodilo se 26. januara u prostorijama advokatske kancelarije. Vlasnik zaječarske pekare, Marjan Duljaj pucao je u svoju radnicu, a potom i sebi u gradu.

Prema navodima, kada je izgubio spor sa Draganom (koja ga je tužila zbog dobijenog otkaza) hteo je da pobije sve žene u kancelariji. Zato ih je okupio sve tri i poneo pištolj sa sobom. Ostale su uspele da pobegnu, dok je nesrećna Dragana nastradala. 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gaga

    30. januar 2016 | 10:55

    nije jedini koji je davao platu, a posle trazi deo da mu se deo vrati.zato je statiska laz.realnost je tamo negde daleko.....tuga.

  • Sasa

    30. januar 2016 | 11:12

    Vecina gazdi u istocnoj srbiji isto to rade,daju plate pa im radnici posle vracaju razliku.kada sam pokusao da prijavim samo su me prebacivali od telefona na telefon i navodno ce proveriti a koliko vidim svi cute.zato sam resio da odem iz ove zemlje jednom za svagda,kad me barem j...u mozak to bar preko placaju sto u ovoj partiskoj drzavi nije slucaj.I APEL BAR VAMA NOVINARIMA DA DODJETE DA RASKRINKATE SATRO PRIVATNIKE,KAD DRZAVA NIJE SPOSOBNA ZA TO

  • Torima

    30. januar 2016 | 13:08

    Ko je bre on da oduzme zivot nekome??? Pobiti mu celu porodicu zajedno sa njim na celu, da bude primer za ostale koji pokusaju da nekome oduzmu zivot...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA