URS osvojio 50 odsto glasova u selu u kojem je napravio most od sedam metara!

Zahvalan sam ljudima i s jedne i s druge strane mosta koji su glasali za mene, kaže graditelj mosta Branislav Jovanović

  • 0

Ujedinjeni regioni Srbije najviše glasova na proteklim izborima u Nišu dobili su u selu Donje Vlase, u kojem je niški lider URS-a Branislav Jovanović tokom izborne kampanje svečano otvorio most dugačak sedam, a širok pet metara, koje su mediji od milošte nazvali "brvno".

I dok se cela Srbija šegačila s ovim "graditeljskim poduhvatom" Jovanovića, koji je izvršni direktor niške Direkcije za izgradnju grada, on je tvrdio da je ovakva ćuprija meštanima Donjeg Vlasa milija nego išta, jer spaja razdvojene delove sela.

Da je Jovanović imao dobru procenu pokazao je rekordni izborni rezultat koji je URS ostvario u ovom selu. Čak 50 odsto meštana Donjeg Vlasa svojim glasovima zahvalilo je Jovanoviću na ćupriji!

Komentarišući uspeh svoje stranke u ovom selu Jovanović kaže da mu je drago što su stanovnici Donjeg Vlasa pokazali da umeju da cene ono što se za njih uradi.

- Zahvalan sam ljudima i s jedne i s druge strane mosta koji su glasali za mene. To pokazuje da oni shvataju šta su stvari koje zaista doprinose opštem boljitku - ističe Jovanović.

Pre par nedelja Jovanović je započeo izgradnju još jednog  mostića preko Gabrovačke reke. Tada je najavio da će i njega svečano otvarati presecanjem trake, kao što je učinio i u Donjem Vlasu.

(V. A.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA