SVE O UPUCANOM IZETU AJDINOVIĆU - IZU: Najtraženijeg srpskog kriminalca jurila CELA EVROPA!

Kako Telegraf saznaje, Izeta je danas u Specijalnoj bolnici za progresivne mišićne i neuromišićne bolesti u Novopazarskoj banji, upucao Elvedin Bibić kog je Izet navodno pre nekoliko godina ranio

  • 30

Izet Ajdinović - Izo, jedan od najtraženijih kriminalaca iz Srbije, koji je jutros upucan u bolnici u Novopazarskoj banji, na sajtu Europola zauzima vodeće mesto među odmetnicima od zakona.

UPUCAN NAJTRAŽENIJI SRPSKI KRIMINALAC: Izet Ajdinović ranjen u Novopazarskoj banji

Kako Telegraf saznaje, njega je danas u  Specijalnoj bolnici za progresivne mišićne i neuromišićne bolesti u Novopazarskoj banji, upucao Elvedin Bibić, kog je Izet navodno pre nekoliko godina ranio.

Napadač takođe ima kriminalni dosije.

Ajdinović, poznatiji kao Izo, označen je kao organizator međunarodne kriminalne grupe koja je počinila više krivičnih dela u inostranstvu.

Među njima su kidnapovanje i uzimanje talaca, ucene, kao i organizovane pljačke.

Ajdinović je bio vođa grupe koja je pre dve godine u Luksemburgu izvela brutalnu pljačku, zbog koje se i našao na sajtu Europola.

Izo se tereti da je 2013. godine sa svojom kriminalnom grupom zarobio luksemburšku porodicu. Oni su u ulici Žan Šoter provalili u kuću, a Ajdinović je najstarijem muškarcu prislonio pištolj na glavu dok su njegovi saučesnici tražili novac i dragocenosti.

Iako niko od ukućana nije hteo da kaže šta od nakita poseduje, kao i gde se nalazi gotovina, razbojnici su ipak uspeli nakon više desetina minuta da pronađu 8.500 evra.

- Kada su pronašli novac, sve su vezali, kao što su odmah vezali i oca porodice izolir-trakom. Grupa je pobegla i do danas još niko nije uhapšen. Veruje se da Izo živi u Srbiji i da bi trebalo da bude izručen da bi prisustvovao suđenju za razbojništvo u Luksemburgu - pisali su inostrani mediji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

    1. februar 2016 | 12:20

    Lepa vest! Kamo sreće da se svaki dan ubijaju međusobno,al da nekom nevinom nefali ni dlaka sa glave! Valjalo bi svaki dan ovakve vesti!

  • MIA

    1. februar 2016 | 13:34

    Au kakav Srbin.....Izet

  • Sava

    1. februar 2016 | 13:53

    Kako Izet moze biti srbin?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA