Palma: Pozivam Srbiju da glasa za Tadića!

Nekada sam govorio da se patriotizam ne sipa u traktore, sada kažem da se status kadidata za EU sipa u nova radna mesta i zato moramo da glasamo za predsednika Tadića, poručio Palma

  • 0

Gradonačelnik Jagodine i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma podržao je predsedničkog kandidata liste "Izbor za bolji život" Borisa Tadića i čestitao mu kao "novom - starom predsedniku Srbije".

Marković je na Tadićevom predizbornom skupu u Jagodini podsetio da je poslednja vlada i prva u novijoj istoriji koja je izdržala pun mandat, da je uspela da od Srbije napravi državu političke stabilnosti i da takva politika treba da bude nastavljena.

- Želim da pozovem građane Srbije, ne samo one koji su glasali za koaliciju SPS-PUPS-JS, da glasaju za budućeg predsednika Borisa Tadića. Ja imam to pravo zato što su me priznale moje komšije i ako mi Jagodinci s kojima sam odrastao veruju, mogu da pozovem i celu Srbiju da glasa za Tadića - rekao je Palma.

Prema njegovim rečima, posle godina ekonomskih iskušenja i strani investitori su upravo zahvaljujući dosadašnjem presedniku počeli da dolaze u Srbiju.

- Nekada sam govorio da se patriotizam ne sipa u traktore, sada kažem da se status kadidata za članstvo u EU sipa u nova radna mesta i zato moramo da glasamo za predsednika Borisa Tadića - rekao je Marković.

(D. Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA